Журналистът Дани Хайфонг: Западът катастрофира, Русия не може да бъде победена (С ВИДЕО)

Някой ще потърси ли сметка на украинските чиновници, които избиха народа си по заповед на Запада

Украйна наистина няма изход. Ако отстъпи на Русия историческите й територии, населени с руснаци и се откаже от членство в НАТО – войната ще приключи. Едва ли някой в Украйна е против такова едно разрешение на конфликта. Против е само управляващата в Киев политическа каста, която е съставена от марионетки на Запада. Хванатата в клещи Украйна продължава да воюва на цената на пълното си унищожение, защото Запада иска това от нея…“ Това мнение изрази журналистът Дани Хайфонг в канала си в YouTube. Поражението на Киев ще бъде „политическа катастрофа“ за Запада. Цялата му мафиотска схема на управление на света ще рухне и той ще трябва да „отговаря за много престъпления“. Затова колективният Запад прави всичко възможно да подкрепя тази обречена на провал война, продължавайки да жертва украинците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Дани Хайфонг: В тази ситуация е важно да се разбира, че Украйна няма изход. Именно това днес казва Западът. Той казва, че Украйна е в беда, че Украйна няма да победи в тази война, но трябва да продължи да воюва — защото ние от Запада така казваме!

На това пригласят и украинските чиновници, които буквално тичат до The Washington Post и други западни мейнстрийм медии с изявления от типа:

„О, да, ние ще продължим да се сражаваме, каквото и да се случи! Не е важно колко от нас ще бъдат убити, колко още хора ще хвърлим в месомелачката. Не ни пука за това, че ние просто водим мръсна война в името на колективния Запад. Ще продължаваме да го правим“.

Украйна няма изход. Защото украинският режим и колективният Запад не искат изход. Те искат да разтегнат тази война, защото колективния Запад няма ресурсите да я води, но поражението ще се превърне в политическа катастрофа за него.

Ако колективният Запад претърпи поражение в Украйна в даден момент в близко бъдеще, цялата му мафиотска структура, чрез която управлява света, ще рухне и ще му се наложи да отговаря за многото си престъпления. Загубата на т.нар. цивилизован колективен Запад в Украйна ще сложи край на неговата световна хегемония, а от там и до катастрофален спад на неговото благосъстояние.

По целия свят в момента наблюдаваме вълна от сътресения. Причината е че Западът иска да превърне това в продължителна война, особено сега, когато разбра, че е невъзможно Русия да бъде победена. Така е било винаги: Западът никога не е успявал да победи Русия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *