Слави: Явно ни управляваха контрабандисти и наркодилъри. Асен Василев, Живко Коцев, Бойко Рашков, Настимир Ананиев…

Не зная как се е получило, но от опита мога да кажа, че имам две страни – равноправни. Едната е емоционална, другата е практична. Сега, за малко ще оставя емоционалната настрана и заедно с практичната ми част ще ви изложим малко факти.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от бившия министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест заради контрабанда и организирана престъпна група. Бившият главен секретар на МВР, Живко Коцев, изцяло подкрепян от бившите управляващи от ПП/ДБ, е на поредица от снимки, излезли в интернет, на които усмихнат и в добро настроение е заедно с баща и син Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста заради контрабанда и ОПГ заедно с Петя Банкова.

Бившият министър на МВР и сегашен депутат от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия снимки, заедно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и сегашен депутат от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е усмихнат на снимка със Стефан Димитров, който припомням е в ареста за контрабанда и ОПГ.

Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на наркотици и пране на пари. Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия.

Бившият министър на финансите Асен Василев каза, че във фискалния резерв има 9 милиарда и 900 милиона лева. А новият министър на финансите, който вчера встъпи в длъжност, Людмила Петкова, каза, че във фискалния резерв има 6 милиарда и 680 милиона лева. 3 милиарда и 220 милиона лева ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лева, не 300 лева, не 300 хиляди лева, а 3 милиарда и 220 милиона лева.

Емоционалната част от мен вече не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: „Какво става, хора? Май наистина няма такава държава.“ Хората, които са ни управлявали през изминалите девет месеца, всъщност, вероятно са контрабандисти, наркодилъри и ей така, помежду другото, са загубили 3 милиарда и 220 милиона лева от нашите пари.

Направо е сюрреалистично. Едно такова абсурдно, абстрактно, само дето явно е напълно реално. Максимално бързо законът трябва да се произнесе, максимално бързо трябва да се отървем от тази пасмина и максимално бързо трябва да сложим в ред държавата. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!

ПОСТЪТ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Не съм фен на Слави но, тук е 100% прав. Ако аз открадна един хляб ще лежа сигурно година. По-горе изредените сигурно ще бъдат уволнени и назначени на други постове само за това че са си дялкали по милион евро на седмица. Хора- трябва бунт и обесени по стълбовете. Няма друго решение. Очаквам да видя зеленият чорап с юмручето, дали е съгласен.

  2. С констатиране само не трябва. Необходими са бързи действия. Това са тежки престъпления и тези хора трябва незабавно да бъдат в ареста и съдени. Ограбиха държавата и народа. До кога ще чакаме?

  3. Стига глупости,стига простотии. На сцената той е велик а като политик – всеки да прецени сам. Къде по „демокрацията“ е по-различно? Синът на Байдън има бизнес в страна която се подкрепя от Америка и в която се наливат огромни пари в това число и българнски! Една фонка е предмет на внимание от Лаура Кьовеши за милиарди свързани с ваксините по изпратената ни от същата тази Америка нова болест – Ковид. Вижте какво става във Франция. Един канцлер на Германия бе признат за виновен в злоупотреба с пари.Може да се продължава безкрай. Ще гепят разбира се след като ги избираме!

  4. Tо вие до Слави Трифонов ли опряхте вече ?! Аз не виждам какво ново ми казава той!
    Иначе и неговата формация е за изпращане на помощ за Украйна, за еврозона и НАТО.
    Няма голяма разлика от ПП , ГЕРБ и ДПС по тия доста ощетяващи страната ни членства.

  5. Както го вижда Слави дали го виждат теэи жълтопаветниците които гласуват эа тъмно сините? Да ги питам пак ли ще гласуват эа тяхното синьо? Или са спокойни че при броенето, натъкмяването на процента им е гарантирано. Това дето вляхя ДБ при протестърите от една страна целеше да оцелеят като вид, подобно на СДС в ГЕРБ, а от друга эа да эараэят и превърнат в ДБ приемащите ги протестъри. След като се видя целия гнилоч на мешавицата им посолството къде ще спасява ДБ-то – пак ли при Тиквата или эа раэнообраэие при Меди Сокола?

  6. Някой беше казал, че у нас корупцията е на всички нива, тя е като сладка перспектива за всеки индивид и е станала като съединителна тъкан за цялото ни прогнило общество.“Това, което не се купува с пари, се купува с много пари“ На тази съблазън много малко хора устояват, затова у нас има стотици НПО организации, които се заплащат със Соросови долари.Затова и медиите ни са безобразно манипулативни, и най-важното ВИНОВНИ НЯМА. Бойко и Пеевския ще ни се хилят от екрана до скъсване.А пропо, в тези НПО „работят“ само образован хора.

  7. До гуша ни дойдохте разни чалгаджии,грантаджии,крадци,нагаждачи,схемаджии,профани и всякаква сволоч изплувала в обществото като лайна на повърхността на езеро!
    35г ви гледаме и слушаме лъжите,простотиите,глупавите мазнишки слова ,обслужващи колонизираторите ни фащ на които ни продадохте,за да ни унищожат като нация и държава!
    и този идиот дето се е изтъпанил и се хили саркастично ,седнал да ни говори наставнически!
    Къде беше и ти бре ,когато се правеше на малоумник и ‘голям герой’от сцените по градовете и развращаваше зрителите си? Айде,грабете си милионите и се махайте оттук !
    Но за вас трябват само дръвник и брадва и Крумови закони иначе ще се плодите като въшки и ще продължавате да ни тровите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *