Лавров: Западът блокира работата на медиите, които дават обективна информация за Престъпленията на Режима в Киев

Русия е заинтересована престъпленията на киевския режим в Украйна да са достъпни за широката общественост, но Западът прави всичко, за да блокира работата на медиите, предоставящи обективна информация както за предисторията на конфликта, така и за случващото се в момента. Това заяви във вторник руският външен министър Сергей Лавров на пресконференция, съобщава ТАСС.

Лавров отбеляза, че една от най-опасните дейности на Запада е била дългосрочната им операция за превръщането на Украйна „в откровено русофобска, неонацистка държава, военен плацдарм“ с цел създаване на заплахи и подкопаване сигурността и целостта на Русия.

„Руското външно министерство подробно информира партньорите на нашата страна по света, приятелските държави за хода на специалната военна операция в Донбас и на територията на Украйна. Ние сме заинтересовани престъпленията на киевския режим в Украйна да станат достояние на широката световна общност. За съжаление Западът прави и невъзможното да блокира работата на медиите, които дават обективна информация за случващото се“, добави Лавров. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ЗАПАДА БЛОКИРА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ИСТИНАТА ЗА ДА КРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ

    • …..и поредното му престъпление е превръщането на континента европа пак в ковиден концлагер!Ноо ще поживеем и ще видим,както казват руснаците!

  2. Крайно време е информацията да стига до народа. Русия е завела иск в Хага ,обвинявайки Щатите в Геноцид срещу Човечеството.Представени са материали за пуснатия Ковид 2018г от Украйна
    .Там са биолабораториите,вече ги няма,където е създаден вируса…..А нас ни говорят врели,некипели,нарушават ни човешките права по Конституция,ваксинирват хора с незнайно какво,само с една цел-намаляване на населението.И населението,наместо да се съпротивлява,отива доброволно на смърт.Това сме ние,ненапразно Русия създаде собствена ваксина,нямаща нищо общо с астро,мастри,и други мантри.Кога ще се исъзнае нашия народ,не е ясно.?

  3. Колко още държави да му покажат средния пръст на Байдън, че да си седне на задника, какво още чакат европейците да стане, че да разберат, че връщане няма да има и пътят им е път на самоубийци. Няма ли да излезе вече народът на улиците, както го прави преди 2 години пред Бойко за да си спасим държавата. Къде му е на наш Радев юмрука, не да го дърви на Бойко, а за да защити народа си. Какво представлява един човешки живот, ако може да спаси живота на хиляди, няма ли да узреем за сегашната ни трагедия, няма ли ??.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *