Костадинов: ПП съблазняват наши депутати, готови са на всичко, за да останат на власт

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов обяви, че Кирил Петков му се е обадил по телефона с оферта следователят Бойко Атанасов от „Възраждане“ да стане заместник-председател на Антикорупционната комисия, в замяна на което партията на Костадинов да гласува шеф на същата комисия да стане Бойко Рашков.

По думите на Костадин Костадинов управляващите са готови на всичко, за да останат на власт.

„Факт е, че управляващите се опитват да купуват депутати“, заяви Костадинов. Вчера представители на управляващите са се свързали с трима народни представители на „Възраждане“, кото са им предлагали най-различни форми на стимули ако подкрепят втори мандат на ПП, съобщи той. И добави: „Всички опити на управляващите да склонят наши народни представители са били напразни“. Той не уточни кой е разговарял със съпартийциите му. „С тях се е свързал човек от управляващите, звъняли са им министри, депутати от управляващото мнозинство, няма значение кой, това е дребнотемие“, коментира Костадин Костадинов.

Той посочи още, че миналата седмица „изключително нечистоплътно“ се е завъртяло името на една от депутатките на „Възраждане“ – Цвета Галунова. „Цвета е наша съмишленичка и тя си остава такава“, коментира лидерът на „Възраждане“.

Той разкри и за свой разговор с премиера Кирил Петков миналата седмица, по време на който министър-председателят го уговарял в продължение на 15 минути „Възраждане“ да подкрепи Бойко Рашков да бъде избран от НС за шеф на КПКОНПИ, а срещу това обещал за негов заместник да бъде посочен кандидатът на партията на Костадинов – Бойко Атанасов.

„Миналата седмица ми се наложи да проведа неприятен разговор с лицето Кирил Петков. Лицето Петков ми се обади, за да поиска подкрепата ми за Рашков“, разкри Костадинов. Той възразил на Петков, че не може изпълнителната власт да посочва свой представител, който да оглави орган, от който после се очаква да я разследва.

На което Петков му отвърнал с… мълчание.

„Веднага след това той го удари на молба и каза: „Ако вие подкрепите Бойко Рашков, ние ще подкрепим вашия човек за зам.-председател“, цитира го Костадинов. Костадинов отвърнал, че Бойко Атанасов не е негов човек, виждал го е само веднъж и е настоял пред него, ако бъде избран, да е три пъти по-взискателен към депутатите на „Възраждане“.

Костадинов уточни, че е отказал, но заключи, че начинът, по който Петков в момента търси 121 депутати, е същият, а „тържището за скотове“, в което се е превърнал парламентът, отвращава българските граждани от всички партии и политици. „Очевидно е, че настоящият парламент не просто е достигнал дъното, а се е превърнал в една много сериозна организирана престъпна група. Все едно депутатите са стока, която се продава в магазина“, заключи Костадинов.

„Това, което лицето Петков извърши, е равносилно на терористичен акт“, коментира той по повод изгонването на руските дипломати. „Долнопробни престъпници управляват България. Тези хора тикат страната ни към гражданска война. Тези долнопробни престъпници заплашват съществуването на българската държава. Предупреждаваме целокупния български народ. Ако тези субекти продължат да управляват България, те няма да се поколебаят да ни сготвят по украинския сценарий, не биха се поколебали дори да ни вкарат във война с Русия. Това са терористи, а с терористи не се преговаря. Такива се унищожават“, заключи Костадинов, като допълни, че с това иска да предупреди българския народ за надвисналата голяма опасност.

Той на свой ред се обърна и към депутатите от бившето мнозинство с апел да се определят на чия страна да застанат. „Обръщам се към всички свободни и независими депутати, към ПП, БСП и ДБ, ако в някои от тези хора е останала грам българска национална съвест и човешко достойнство, и дори минимална загриженост за българския народ, нека станат независими и да подкрепят извоюването на българската свобода от този престъпен американски колониален режим“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. АМИ КОСТАДИНЕ, ТЕ АКО СА КУРВИ, ЩЕ БЪДАТ ПРИЛЪСТЕНИ КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ТИ!!! ТАКА БЕШЕ И ПРИ ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ ОТ АТАКА!!! РАЗБОЙКО БОРИСОВ ДВА ПЪТИ ГИ КУПУВА И НАКРАЯ БОЛЕН СИДЕРОВ ПОЛЕГНА НА РАЗБОЙКО!!!

  2. БЪЛГАРСКОТО ПРЕДАТЕЛСТВО Е ОСИГУРИЛО ПЕТВЕКОВНОТО ТУРСКО РОБСТВО

  3. Краварите печатат зелени хартийки и купуват всичко, което е за продан. За справка : Путин забрани чуждите НПО в Русия още в 2015г. А това е един безкраен списък на американските пари за България : https://us4bg.org/our-projects/?project_year=all&project_area=all&project_search=

  4. Деменцията на Байдън не ме интересува, вижте Асенчо вече се отъждествява с БЪЛГАРИЯ. „Асен Василев потвърди: България е блокирала 890 000 долара на руското посолство, но без запори“ Не премиер, Асенчо трябва веднага да бъде подведен под съдебна отговорност и сложен зад решетките, друг изход просто няма, няма и никакво време. Накараха България да направи това, което само Щатите и Англия си позволяваха. Ега ти и презряната колония, вкарват ни във война досущ като украинците и ни дума ни вопъл ни стон. Къде си Корнело-о-о-о, стига си чепкала вълна коръбът ни потъва, ти продължаваш да си свириш.

  5. Костадинов сам си е виновен че му купуват депутатите нали той определи водачите на листи преди изборите курва,педерас,курва,педерас.

  6. От т.н. „зората на демокрацията“ /аз съм набор 34/ се смениха много алчни продажници, лакеи, бандити, мутри, апаши на дребно. Костадинов, по всичко личи, че си от последните!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *