Явор Дачков: 30 години България се управлява от американски агенти! Истина е – Колония сме!

Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха му мускула и междувременно обслужваха всяко спуснато ни от американците колониално правителство, днес в един глас куткудякат като мисирки за „четирите хиляди лева от Путин“. Опорка, пусната в обръщение от себеподобната им лека жена съвсем целенасочено. Чия е идеята? На израелската пиар агенция, обслужваща ПП (трошат пари за глупости:)).

Израелските пиари знаят: Конкретното число се запомня, а не дали историята зад него е вярна или не. Затова и Бориславова я изтърси, за да се тиражира и влезе в ежедневна употреба от платени тролове и неплатени обикновени глупаци.

Истината е, че Русия не дава нито лев в България. И не защото в днешните тежки условия на противопоставяне със Запада, Русия си примира да е свръхморална, а защото няма нужда. Хората в България я обичат безплатно. Не такова е обаче отношението им към САЩ. В продължение на години американците потрошиха тук милиарди, за да си отгледат една малка и неприятна група от клакьори, които им харчат парите напразно, постигайки с действията си обратен ефект. Няколкото десетки хиляди храненици на НПО-веригите за влияние у нас превърнаха русофилска България, в свръхрусофилска – най-русофилската страна в ЕС.

Местният американски слугинаж, съставен предимно от бивши комунистически шофьори и секретарки, треторазредни доносници на ДС и по-младите метреси на мутренския преход, роди уродливи плодове. Накара убедени американофили като мен да се отвратят от примитивната и безкултурна арогантност на Щатите. САЩ плащат директно на наши журналисти, магистрати, политици и анализатори (информацията за това е публична) от 30 години, за да работят като американска агентура на влияние.

Вече 30 години България се управлява от американски партийни комисари със сектантски дух. И става все по-зле. Техните български платени чиновници не могат да предизвикат друго, освен потрес. Знам ги поименно и ги познавам добре. Днес същите излъчиха най-некадърното, най-откровено антибългарското, продажно и мошеническо управление в историята на прехода в лицето на Кирил и Асен и то казва всичко за тази общност и този 30 годишен американски колониален глобалистки проект. Зрелищен провал.

Явор Дачков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Яворе,братко, брилянтен си.Няма по-голяма религия от това да си роб на истината, макар,че истината е божество за малко хора. И не по- малко важно имаш смелост да кажеш неповторимо истината. Не очаквай всички да те харесват, още по-малко да те разбират, огромният процент от българите са затворени в черупката на собствения си интерес и на оцеляването, нищо друго не ги интересува, тъжно и страшно.

  2. Само едно не разбрах Яворе, защо си бил убеден американофил?? Всеки,който познава историята на Европа,на Англия и на Щатите, че събитията след ВСВ, не може да си позволи това. Англичаните изтребиха местното население, както не би го направила никоя друга нация, засмукаха милиони от обезкървена Европа и след разпада на СССР решиха, че империята им ще е вечна. Това човечеството не го е допускало никога. Видял съм някои от най-хубавите им градове, Бостон, Вашингтон, Нюьорк, Сент Луис,Чикаго и др, но никой не им е дал правото да се разпореждат със света досущ както го правиха с индианците. Жалко за Европа, люлка на западната цивилизация дала на света толкова блестящи умове.

    • За какъв ЬОРК пишеш? Като плачеш за индианците що не поревеш и за траките. До пети век ги има идват славяните и няма траки. Ако виниш хамериканците толкова повече виниш и нас! В щатите индианците си имат територии. В България трак няма и за семе.

      • За тъп по рождение просто лек няма. И не си ти виновен братко, може да си трак, аз не знам какъв съм.Никой не е виновен, ако се е пръкнал без мозъчни гънки, та бъди здрав и обичай хиените, няма да е задълго.

  3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЯВОРЕ БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД .ЧЕ ТЕ ИМА ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ

  4. Е, парите на янките не са изгорели напразно. Имаме американски бази, окраждат ни, владеят ни ционисти, на прага на война сме с братята си. Няколко хиляди курви взеха много пари, но свършиха криво ляво работата. Затриха държавата.

  5. Яворе, за съжаление ще става още по-рано. Вече сме прифронтова държава. Идеята е да ни направят като прибалтийските държави – на първо място да мразим руснаците (В това няма да успеят). Чуждите войски у нас ще се увеличават. Пропорционално ще растат и военните ни разходи (до сега НАТО ни е донесло само разходи и една дузина жертви). Твоите бивши приятели са изявени русофоби, но Кирчо и Кокорчо надминаха всички и натвориха големи бели. Най-лошото е, че групата на русофобите е малобройна, но заема ключови позиции в държавата. Дано Европа започне да се осъзнова и да си припомни, че най-силните й години бяха, когато на воля ползваха руските енергоресурси и суровини, фирмите им благоденстваха в Русия. Европа ще бъде силна само в съюз с Русия и като отхвърли опеката на САЩ. Този момент не е близо, но бавно се движим към него.
    Статията ти ви достави удоволствие и те поздравявам.

  6. Кога си истински – когато с любовницата ти Кулезич громяхте БСП или сега-когато Дебелия ти е изотзадзе?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *