КЪРВАВ БОЙ в Парламента! Тежки и Шокиращи Разкрития предизвикаха „патриотичното“ меле! ГЕРБ: СТАБИЛНИ СМЕ! НАРОДЪТ НИ ИСКА! Ще изкараме МАНДАТА! Виж Тук:

„Нямаме никакво разминаване нито в подхода, нито в начините за реализиране на управленската ни програма“, гордо заяви Цветан Цветанов по повод състоянието на управляващата коалиция, въпреки днешния шокиращ бой в парламента между Волен Сидеров и Валентин Касабов от НФСБ.

И до голяма степен Цветанов е прав. Въпреки ненавистта и омразата помежду им, слепващия хоросан между Борисов и Патриотите е здрав. Защо ли?! Ами… всеки от тях си има по нещо в копанката. И въпреки, че ГЕРБ прибират лъвския пай, а за Патриотите – каквото остане… те и на това са доволни. Сидеров, Симеонов и Каракачанов изживяват звездния си миг. Участват в управлението на страната и ручат от държавната баница, па макар и хапки с прегоряла коричка.

Поредицата от скандали между Волен Сидеров и Валери Симеонов ескалираха до днешния… БОЙ! Насред парламента! А главни действащи лица бяха Сидеров и депутатът – вярно куче на Симеонов в НФСБ Валентин Касабов.

И трите партии от патриотичната коалиция си знаят, че в парламента повече неще припарят. Защото излъгаха избирателите си и се съюзиха с ГЕРБ. Но за маргинални случайници в политиката като Сидеров, Симеонов и Каракачанов политическия авторитет няма никакво значение. Те изпълниха целта си – да се налапат като за последно. А в знак на благодарност към благодетеля Борисов, на финала ще поемат цялата политическа вина за краха на коалицията си с ГЕРБ, за да не падне мръсно петно върху Бащицата и партията му. Такава е директивата на ЦРУ.

Цветан Цветанов заяви убедено, че коалиционното правителство е стабилно… въпреки псувните, заканите и побоищата между Сидеров и Валери Симеонов. Вторият в ГЕРБ дори е убеден, че този път ще успеят да завършат целия мандат. (Припомняме, че въпреки 10-годишния си рекорд на власт, шайката на Бойко Борисов досега не е изкарвала нито един пълен мандат).

Цветанов е сигурен, че и следващите избори ГЕРБ ще вземат без никаква конкуренция. БСП нямало как да спечелят властта чрез избори. Затова се домогнали до нея чрез президента Румен Радев, който не бил нещо по-различно от самото БСП.

БСП и президентът на БСП Румен Радев са едно цяло. Съвсем нормално е те да координират действията си, защото влизането им във властта няма как да стане чрез избори“, заяви категорично вторият в ГЕРБ.

Изказването му е повече от смешно, защото към момента рейтингът на Президента гони 70 %, докато Цецовата партия не просто потъва, а е на път да се удави с под 20 % обществена подкрепа. Нещо повече: Радев беше избран с 60% одобрение на гласоподавателите, а година по- късно, доверието към него продължава да нараства. Докато ГЕРБ се сриват главоломно! И въпреки че изпробваха всякакви подли маневри, съвсем скоро ще се сгромолясат от власт.

Наскоро Президентът Радев зададе на ГЕРБ един на пръв поглед елементарен въпрос: Къде изчезнаха оставените в бюджета от служебното правителство на Огнян Герджиков 1,6 млрд. лева?

На този въпрос иначе логорейно-приказливия Цветанов, както и цялата му партия, мълчат като риби. И контраатакуват с нагли обвинения към Президента – че заговорничел с Корнелия Нинова и се опитвал да предизвика предсрочни избори за да вкара БСП във властта чрез служебно правителство.

Но това не е грях, а жизнено необходимо действие от страна на Президента. И целият ни народ се надява именно на това. Защото изборите в България отдавна не са честни, а манипулирани от ЦРУ. И ГЕРБ трябва да са благодарни на Румен Радев, че се готви да ги отстрани легитимно… а не чрез кървава народна революция… Каквато неминуемо ще избухне, ако про-американското мафиотско раково образувание ГЕРБ продължи, чрез фалшификации, да се връща в управлението като смъртоносен бумеранг. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. За българският политик властта е била винаги КЕЛЕПИР! Точно това е „слепващия материал“ между партиите – ДАЛАВЕРАТА. Фактът, че партиите по нищо не се различават идеологически, говори ясно, че времето им е отминало! Остана само българинът да го разбере.

  2. ЦРУ – МРУ… и то си отива, и БОКО си отива, стискат като луди да не паднат, че следващи избори и ГОСПОД не може да им купи!!! Отдавна разбрах какво се е случило, ама няма да ви казвам още… коз няма да им давам ;) само гледайте )))

  3. На предателя Сидеров му предстои да се пенсионира през 2020 или 2021г.За това държи да изкара пълен мандат,че да получи по голяма пенсия.Приблизително 70% от депутатската заплата.

  4. Малиии, Надя, кеф ни е да те четем, адмирации! Невероятно, страхотно казано „…като смъртоносен бумеранг…“ Поздрави за всички и специално за Надя от скандално-нет!

  5. Ужасно противна и неистинска статия, но… кой ли ви чете!!!….
    /А пък кодът за проверка действително е за еди.какви си 80 процента/

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *