Криско се Сгоди!

Криско и АсяКриско  най-накрая си намери майсторката и явно ще скъса с мацките, купоните и  ергенския живот.

Чаровната му половинка Ася Капчикова от няколко дни  гордо се разхожда с красив пръстен, като се похвалила на най-близките си приятелки, че  е годежен.

Двойката се задържа заедно повече от година и рапърът изглежда  видимо доволен от момата до себе си. Тя хем  готви, хем чисти, хем чете книги и на всичкото отгоре изглежда великолепно. И явно е решил да грабне Ася само за себе си, преди някой да го изпревари. Защото мераклии да заемат мястото му – бол!

Бижуто е  класическо, със средно  голям камък. Габровецът не обича да пилее пари за безсмислено скъпи неща. Още повече, че един голям диамант би стоял грозно на нежните пръстчета на плеймейтката. Но тя се радва на придобивката си и гордо я показва навсякъде.

Снощи влюбените гълъбчета бяха на концерта на „Като две капки вода“ и от екипа също забелязаха пръстена. Двамата за втори път са в залата, защото за втори път се пада на участник да имитира Криско, този път на Преслава. Рап сензацията дойде да я подкрепи и даже изпя един куплет от „Шапка ти свалям“ заедно с нея.

През цялото време влюбената двойка стоеше сгушена и от двамата струеше истинска любов.

Кога ще е сватбата не е ясно. Наскоро Криско заяви в свое интервю, че ще се ожени на 30 години и няма да чака като колегите си да стане на 40 или 50.

Явно ще сдържи обещанието си, а чаровната Ася няма нищо против. На лицето й е изписано, че го обича и даже би развалила перфектната си фигура, за да му роди дете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *