Проучване на „Галъп“ Стресна Европейците: Всички се Страхуват от Русия, само България – от САЩ

bulgaria_rusiaПроучване на „Галъп“ показа интересен феномен.

На въпроса коя страна считате за заплаха за сигурността на страната ви, всички бивши соц.-страни са посочили по-скоро Русия. Единствено в България отговорът е бил друг. У нас най-голям процент от анкетираните посочват като основна заплаха за страната си САЩ.

Политолози от цяла Европа умуват на какво се дължи този странен феномен и защо се страхуваме от американците, които уж се водят наши спасители и пътеводна светлина в тунела по пътя за демокрацията.

Може би трябва да се върнат малко в близкото минало – последните 26 години от българската история… и ще си отговорят много бързо на въпроса защо българите масово подкрепят Русия и мразят Съединените американски щати!

За българите САЩ е икономически агресор, защото не само, че не помогна с нещо на страната ни, но обсеби и силово наложи колониален модел на управление, който разруши икономиката ни. САЩ взе „Марица – Изток“ и диктува цените на тока у нас, като ги държи изкуствено високи, така че да съсипе индустрията, взе златните ни мини на концесия, като ни остави от тях само трохите. Пак американци построиха първите частни бензиностанции, за да печелят на гърба на бедния български народ.

От години те напират и да превърнат Добруджа в пустиня, дупчейки я за шистов газ. Българите виждат сериозна заплаха за земята, домовете, поминъка и здравето си. Ако сондите бъдат набучени в житницата, най-плодотворните почви у нас ще се превърнат в отровна пепел. Затова народът ни здраво се опъна на политиците и прие мераците на американците като опит да ликвидират не само земеделието, но и хората в този район.

САЩ се намесиха и в плановете ни да построим АЕЦ Белене и „Южен поток“ и лишиха държавата от приходи и индустриално бъдеще, а населението – от работа и надежда за нормален живот.

Те грубо се месят и буквално диктуват вътрешната ни политика, а управляващите ни политици са зависими от тяхната воля марионетки.

По-възрастните хора нямат спомен по време на соца руският посланик да е давал през ден интервюта по телевизията и да е раздавал акъл на килограм от какво да правим, до как да се държим. За сметка на това американският му колега Уорлик почти всеки ден се изтъпанчваше на екрана и даваше „ценни съвети“ по всички вътрешнополитически въпроси. Поучаваше, назидаваше и открито се месеше в неща, които не са негова работа и няма право да изказва мнение, че и да го налага. Накрая за капак Уорлик поведе и гей-парада.

Като се добавят и американските войници, които заеха всичките ни военни бази и дрънкат в тах оръжие, насочено към Русия, с което излагат на силен риск населението по тези земи – кого да считаме за агресор и от кого да се страхуваме?

Отговорът е ясен!

А доколко твърденията на продажната американска социологическа агенция „Галъп“ са истина, когато изнася данни, че в останалите източноевропейски страни масово подкрепяли САЩ…?!?  – това е друга тема!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. КОЙ ПИШЕ ТИЯ ПЕДАЛСКИ НЕЩА ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ЗАСРАМИ МАЛКО И ДА МЛЪКНЕ-РУСКИ КУРВИ

    • Хем си зъл хем си простак, циничен и вулгарен. Явно също те е страх да не се обърне лопатата и да изпаднеш отдолу. Понеже ако големите се предоговорят кому да се падне България няма тебе да питат. Но боклуци като тебе лесно се утилизират, ти си никой, колко му е да разрешат на озверелия от бедност народ да те обеси на площада. Желаещи много ше има.

    • FUCK YOU….сигурно ме разбра боклук такъв! Ти си мазна твар!:-D БЪЛХА НЕЩАСТНА!Земи се наври да не ти казвам къде на американците… :)и аз мога да обиждам ама не е приятно нали курво?!

    • ДА ЖИВЕЯТ СЛАВЯНСКИТЕ БРАТЯ!ЕДИН НАРОД ЕДНА КРЪВ ЕДНА РЕЛИГИЯ!!!БРАТЯ НАВЕКИ<3
      братушките не са страшни..не се бойте;D

    • ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЯТ РОСИЯ ЩЕ СА ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ НОСЯТ НА ТЯХ ЦВЕТЯ НА ОРЛОВ МОСТ ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ

  2. О, браво! Малко журналисти биха се осмелили да напишат това! Аплаузи!

  3. Не случайно България е най-пропадналата европейска държава.

    • Пропаднала е, понеже е американска клоака и по команда отгоре унищожиха и предадоха на запада и окрадоха де що имаше икономическа дейност, според плана ран ът на едноокия американец дето дойде да спасява България, доде оше бяхме 20 развита икономика в света.

  4. Американците са бясни, че не ги обичаме. Някой помни ли разрушената от техни бомби София? Ей така пуснати без причина?

  5. Той почука, тя отвори (капитализма и младата българска демокрация) и зад спуснатите щори те започнаха любов.Е, как поне едно правителство не му се опъна.Как да ги обича човек, като си вират гагата там където не им е работата или пък не???
    Защо да мразим Русия. Напротив трябва да се учим от нея как се създава демокрация.Но не. Предпочитаме да сме бедни и поругани отколкото богати с приятелството на руския народ.

  6. Няма ли да разберат веднъж завинаги, че българският народ няма за какво да мрази Русия?

  7. Това е статистика и ако решим ,че Галъп са обективни в преценките – то това е истината…А ако това е истината,трябва да я приемем независимо дали ни харесва или не.Който не си харесва народа , а си харесва скапаната държава трябва да избере страна – дали да си остане с народа ,или да воюва с държавата срещу своя народ…защото войната се води всеки ден и явно ще има победител…Не вярвам само че оня- най-горе ще може да победи каквото и да е !!

  8. Галъп са даже много пестеливи в преценките. Истината е много по-жестока за американците!!!!!!

  9. Българите не се страхуват от американците, те ги мразят и ненавиждат, защото съсипаха държавата ни за няма и 2 десетилетия.80% от родените след 1990 г. в Бълагария с извинение са пълни идиотчета, без грам възпитание или мозък и това пак, а от останалите 20%, 10 се изнесоха от Б-я и това пак заради американците и начина на живот, който ни налагат и натрапват. Американците са най-големите боклуци (поне политиците им)- те избиват собствения си народ за пари и заради корпорации и са на всяка манджа меродия – не само българите ги мразят, целия свят не може да го понася и все по-зле ще става!!!

  10. не знам какво да кажа,не знам защо се говори за омраза към една или друга страна.Ами хайде да погледнем в нашия си двор и да си зададем въпроса КОЙ ПОЗВОЛИ ДА СТАНЕ ВСИЧКО ТОВА?Нима може някой да дойде у вас и да каже как ще си подреждате мебелите.Няма да се съгласите нали?Продадоха ни за три шлепа гранясала царевица от САЩ.Лакомията на всички правителства за пари ни доведе до това положение,а ние какво правихме послушни като стадо овце си слагахме примката на шията и те стягаха и продължават да стягат.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА САМО ЩЕ СИ ПИШЕМ ИЛИ ЩЕ ВЗЕМЕМ НЕЩАТА В НАШИ РЪЦЕ.ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ СМЕЛ ЧОВЕК И ЩЕ ОБЪРНЕ ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ НАГОРЕ ТАМ КЪДЕТО Е РУСИЯ ЗАЩОТО САМО ТЯ МОЖЕ ДА НИ ИЗВАДИ ОТ КАЛТА В КОЯТО СМЕ ЗАТЪНАЛИ

  11. Съсипаха целия Балкански полуостров,напускаха бомби,отровиха земята ни.Нашите продажни управници ни оставиха в мизерия.Заплатите ни не са нито американски,нито европейски,да се махат,заприличаме на индианци в резерват

  12. ДА ЖИВЕЯТ СЛАВЯНСКИТЕ БРАТЯ!ЕДИН НАРОД ЕДНА КРЪВ ЕДНА РЕЛИГИЯ!!!БРАТЯ НАВЕКИ<3
    братушките не са страшни..не се бойте!;D

  13. pogrebalnata agencia upravliavastata mafiotska gerb i predatelia na balgarskia narod balgaroubieca borisov ni e prodal na amerikancite napravi magistralite za da se predvijva boinite oradia na nato ne plastat naem za bazite zastoto mafiota borisov ni e prodal s narodni pari plasta na ciganite da ne rabotiat zastoto glasuvat za nego ne plastat danaci i smetki natrese i emigranti da hranim natovari ni i s kreditni dalgove izobsto podmenia losia choveski material s cigani i emigranti aleks umria po vina na boiko ubieca na balgarskite deca dano vnuka mu ima sadbata na aleks

  14. Амвриканският народ и той страда. Народа вина няма. Но каквото и правителство да дойде на власт осакатява всичко. Не мога да мразя обикновения човек подвел се по простотията на един неадекватен мозък и мисли глупости. Да не говоря за ЦРУ. Батака е голям. Не е моя работа да правя анализи, но виждам, че Тръмп не е това, което беше в началото. По чий акъл се води? И него го нокаутираха.

  15. Нашата страна от цветуща градина с усмихнати и щастливи хора се превърна в „цветуща“ пустиня населена с умърлушени и озлобени хора. За това
    сме си виновни основно ние, но умело направлявани
    от нашите европейски съюзници и големия задокеански
    брат.

  16. СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА ПРАВОСЛАВНА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ТЕ ЗАМЕНИМ ДОКАТО НИ ИМА НА СВЕТА ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ОБИЧАМЕ ВИ С КРЪВТА ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НИ ВИЕ СТЕ НАШАТА НАДЕЖДА ОПОРА И СИГУРНОСТ СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ БРАТУШКИ ВИЕ МОЖЕТЕ МЕЧТАЕМ СКОРО ДА ВИ ПРЕГЪРНЕМ

  17. В България и в Русия – политически две отделни държави, живее един народ с една вяра – християнската, с едно минало – родово патриархалното, с една чувственост – нормалната а не джендърската, с една писменност – кирилицата, с една неразрушима обич един към друг. Това не може да се преглътне от Америка и Англия – нашите „освободители“ от поробилата ни „Русия“. Пролятата братска руска кръв не може да се замени с вкиснала бира или Кока – кола . Кръвта вода не става – казал го е народа и това е во веки веков. Тази наша обща кръв нищо не може да промени. А дребничките паразити пълзящи по този несломим съюз – тях ще ги излекуваме както си знаем и както сме го правили винаги. Рано или късно ще доивършим започнатото от Тато – да за републиката си мисля. Гробокопачът на БКП – БСП умря но великата червена идея е безсмъртна и не е казала последната си дума, дори ив Китай!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *