Криско замени Ася с Гонзовица! Олигави й обувките! СНИМКИ Виж тук:

Криско СветланаКриско не остана дълго време сам след раздялата си с плеймейтката Ася Капчикова. Рапърът бързо преодоля депресията от разлъката си с девинската хубавица и вече се прехвърли на друга.

Тъй като е свикнал само с красавици и изтънченият му вкус не признава от плеймейтка надолу, тази седмица той  качи  провокативна снимка в профила си във Фейсубк,  на която е в горещата компания на Светлана Василева.

На фотосите двамата, очевидно развеселени, демонстрират плътска близост, а рапърът е гушнал скъпата обувка на Гонзовица и се прави, че уж „говори по телефона“ с нея. А може би и вдишва вдъхновен уханието на пудрата й за крака. Светлана също сподели снимка как се веселят с Кристиян в компанията на приятели, като и на въпросния фотос двамата с са в „опасна близост“.

„Щом и Криско, и тя поотделно пуснаха снимки, значи има нещо помежду им“, събраха две и две почитатели на рапъра. Коментарите в социалната мрежа веднага заваляха и засега надделяват тези, че Криско си е намерил майсторката и на светския небосклон е изгряла нова влюбена двойка.

Приятелки на  Светлана обаче побързаха да опровергаят слуха, кълнейки се, че в момента тя е свободен електрон и няма сериозно гадже. Затова можела да купонясва с когото си поиска.

След като се раздели с Ася Капчикова през лятото, Криско задълго остана сам. И сега за първи път позира и демонстрира близост с друга дама. Дали го е направил на пияна глава, или просто е решил да спре да жали по Ася, като открие „ловния сезон“ като отстреля някоя прясна руса газелка, не е ясно.

А може и с тази снимка да иска да отклони вниманието от слуховете, че е тайно гадже с Дарина  Йотова, разсъждават в мрежата негови фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *