ВНИМАНИЕ! БОРИСОВ ГОТВИ СЕКИРА НА ГЕН. РАДЕВ от първия му президентски ден! Всичко за Коварния ГЕРБерски План Виж Тук:

Борисов РадевЦирк, задкулисие и некадърни фокуси се разиграват пред целокупния български народ от яхналите го май за цял живот нагли Гербаджии.

Месец, след като Борисов си хвърли театрално оставката, той продължава да управлява и то с неизчерпаема разрушителна енергия. Плевнелиев мънка обещаващо, че ще направи нов кабинет, но кой знае защо (тоест- всички знаем защо -б.а.) нещата нещо не се получават!

Близо 20 дни след отказа на ГЕРБ и БСП да приемат мандата, Роско „умува“ да даде ли мандат на някоя трета политическа сила, или да не го даде. И ако го даде – коя да е тя. И да не би случайно тя пък да вземе да се съгласи!

Припомняме, че след седмица на „мъчителни хамлетовски колебания“, Плевнелиев връчи мандата на ГЕРБ само и само да му го върнат веднага и да се ударят в гърдите, че не желаят президентска милостиня. След това, сигурен как ще реагира БСП, също им подхвърли едно мандатче… И с радост си го прибра обратно.

В момента обаче президентът на доизживяване отново се е отдал на дълбок размисъл и плахо обяви, че май, може би, едва ли не и евентуално ще връчи мандат на Реформаторите.

Кога? Не е ясно.

Защо? Още по-малко.

Групата се разпадна, ДСБ излезе, едната партия в смешната реформаторска коалицийка е турска и подобно правителство би взривило България. Но заръките към Роско са не да има правителство, а ДА НЯМА.

Дори слепите прогледнаха, че Плевнелиев ще върти и ще суче, за да остави ГЕРБ на власт до 22 януари, когато официално самият той ще сдаде поста. Целта е да даде време на ГЕРБ да си заметат следите от престъпното управление.

Така че, всичко по разтакаването на мандата е изчислено. На когото и да го връчи сега, вече няма време.

Борисов ядосанИдват Коледни и Новогодишни празници, парламентът ще излезе в дълга и напоителна ваканция, ще хукнат депутатите по далечни скъпи дестинации с цялата рода, или само с любовниците си… И последната им мисъл ще е за ново правителство.

А след Нова година, докато влязат в час и в пленарната зала, вече ще е късно!

Така с протакането си Плевнелиев просто бетонира уж подалият оставка Борисов във властта.

На 22 януари ще встъпи в длъжност новият президент ген. Румен Радев.

Той няма как още в първия си работен ден да започне да връчва мандати. И Бойко ще продължи да си управлява.

Оставката на Бай Х*й беше просто прах в очите на настръхналия и жадуващ промяна народ.

Така ГЕРБ тушираха общественото напрежение и финтираха народа, който беше настръхнал срещу тях. А едновременно с това се отърваха и от отговорност за прогнилото дередже на държавата и си запазиха правото да властват до изборите. И докато държат властта, която уж не е тяхна, ще си коват новите криминални схеми за манипулиране на бъдещите избори. 

Борисов песевОще с встъпването си в длъжност новият президент Радев пък ще опита от горчивия прогнил плод, услужливо поднесен му от герберската шайка начело с досегашния му колега Плевнелиев.

Ето какъв е планът на ГЕРБ:

На 22 януари Румен Радев встъпва официално в длъжност! Борисов обаче продължава да се прави на български спасител, и все така твърди, че той е единствения, способен да управлява държавата. Подхваща поредица от интервюта по медиите с основната си опорна точка: „Ние им дадохме мандати, но на – те не ги поеха! На никой не му стиска да направи правителство, само аз, Бойко, останах на амбразурата!“

И пак ще слушаме АЗ, АЗ, АЗ… до умопомрачение!

И до пълно видиотяване!

Впрочем, Радев вече прави совалки и проучвания за съставяне на служебен кабинет! Но доминирания от ГЕРБ парламент ще продължи да му прави сечено и да разтакава откъм пленарна зала.

Пак по герберски сценарий ще последва платено мощно медийно оплюване и дискредитиране на всеки, когото Радев посочи за министър в служебното си правителство. От което по този начин ще пострада и имиджът на току що застъпилия на власт президент, защото тези черни пи-ар атаки ще бъдат и в посока – доказване на ефимерните му връзки с Русия, Путин и световния, и даже галактически комунизъм!

А когато тиквата от Банкя реши, че е готова и Цецко е мобилизирал 800-те хиляди мъртви души да гласуват – чак тогава ще се юрнем на избори…

…За да върнем Борисов във властта, която той всъщност не е сдавал никога!

За сетен път Борисов мъти водата, за да му е по-лесен риболова! Но не отчита само едно – вирът, в който е пуснал въдицата си, е празен и пресъхнал!

И все още не осъзнава, че каквото и да прави, народът помъдря.

И ВЕЧЕ НЕ ГО ИСКА!

И СЪЩИЯТ ТОЗИ НАРОД ЩЕ ГО ДОКАЖЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ МАРТ, КОИТО ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ПРАТЯТ БЕЗПОДОБНАТА НАГЛА МУТРА И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ БАЙ Х*Й НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Тиквата колкото и да се напъва не може повече хората да го изберат повече защото го мразят вече той вече е история като ндсв и тази партия ще отиде на политическото бунище кадето е и мястото този борисов освен с простотията си друго не може да ни впечетли

  2. Няма да му се получи. Колкото повече стои във властта, толкова повече му влиза на два ката

  3. Приятели,

    “Бащицата на нацията” Боко ( да се свети името Му) се разсърди на народа си и подаде оставка… Ужас, приятели… Ужас за нацията ни…! Как сме могли над 1 300 години да съществуваме като нация, БЕЗ „БАЩИЦАТА” БОКО начело (да се свети името Му…)…
    – И сега като подаде оставка…
    Ужас…, ужас…!!! Още 1 300 години ще трябва да караме без него… Вече „изпитвам“ непоносима болка…, от тази „загуба“…
    (…“Очакват се“ масови самоубийства от скръб… на „герб“-активисти…, чрез “НЕПУКО”…)

    Реалностите в близкото бъдеще – кратка прогноза:
    – Борисов ще управлява до пролетта…
    – Сорос ще организира пак бутафорни протести, този път срещу Президента Р.Радев…
    (Борисов и Фандъкова няма да се намесят…)
    – БСП ще се реанимира…
    – ГЕРБ ще “стяга редиците” (които силно ще оредеят) и 700 000 мъртви души…
    – Патриотите ще припознаят Президента Р.Радев…
    – Доган и Местан ще си мерят пиш… (електората).
    След изборите… в Парламента ще има само четири партии…:
    – БСП, Патриоти, ГЕРБ и ДПС…
    Правителство…:
    – Коалиция БСП+Патриоти и мълчаливо съгласие на ГЕРБ…

    Забравете вече и за НАТО-то…!
    – Започваме да стягаме армията на Е.С…!!
    (По същество армията на новата Франкска държава)
    – Съюза Путин+Ердоган пречи и на САЩ и на Европа…
    – А иначе Великият Български Народ е казал, а Тръмп го е чел…:

    – “Приятелството си е приятелство, но… сиренето е с пари…!!!”
    .

    • Ей, Лайнометов, а защо се чувстваш длъжен винаги когато нещо или някой не ти харесва- да го изразиш публично. Да хейтиш е грозно и отвратително и си го научил от американските си приятелчета, боклуко! САЩ те научиха, че да унижаваш хората, като ги хейтиш – не е проблем. По социализма хейт нямаше!

  4. Повръща ми се от този ББ и партия ГЕРБ!!! Не разбраха ли, че народът не ги иска….Да си отиват, нали на следващите избори пак се натискат да управляват…Но сега трябва да им покажем, че наистина не ги искаме да продължават да ни баламосват и срадат като за световно….

    • А вие евроатлантиците дрънкате от акъл. Затова Борисов ви води за носовете като овце!

  5. Статията си е много точно написана защото правилата са такива по конституция .
    Радев ще си извърви пътя независимо дали ни харесва или не .

  6. Доиде време след 27 години скапване предателство корупции чрез планиран майдан да се отнеме правото на суверинитет на разглобената държава България и територията и да бъде харизана.Тя трябва да послужи като пример на останалите балкани как се осъществява доброволно НСР.

  7. Не вярвам, че нормален българин ще гласува за ГЕРБ И ТИКВОТА

  8. Аз не вярвам народът ни да е умъдрял! За съжаление, повечето са в стадото с овцете, затова дерзайте, пишете, пък дано прогледнат най-после! Страхотни сте, Скандално.нет!

  9. КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, БЕ?! Защо не четете Конституцията? Нямате ли някой юрист познат да ви консултира, ами пишете такива простотии?

    ПЪРВОТО, КОЕТО ЩЕ НАПРАВИ РАДЕВ Е ДА РАЗПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА. Така е по конституция.

    Гледате какво прави Чехльо и се подвеждате по него, но Чехльо не може да разпусне парламента, защото е в последните 3 месеца от мандата си.

    Аман от доморасли консултанти, писачи и … !

  10. ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ, ЗА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, ИНОВАЦИИ, ЗА СПОКОЙНА РАБОТА. ДА РАБОТИМЕ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, А НЕ ДА СЕ СЕЕ ОМРАЗА. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ГЛАСУВА ЗАКОН ПРОТИВ ОМРАЗАТА ЗА ДА ИМАМЕ ЕДИНЕНИЕ В ДЕЛА И МИСЛИ.

  11. Давайте предложения за инвестиции, за нови работни места, за иновации, за спокойна работа. Да работиме за народа и държавата, а не да се сее омраза. Време е да се гласува закон против омразата за да имаме единение в дела и мисли. ЕДИНЕНИЕ, а не механично „съ-единение“. Да се сложи на Народното събрание „ЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“, както е било в периода когато България е имала най-голям подем в икономиката, за да се промени мисленето.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *