Костадинов: С вчерашния протест направихме крачка по пътя към освобождаването ни от чуждите зависимости

С вчерашния протест направихме поредната крачка по пътя, водещ ни към освобождаването на страната ни от чуждите зависимости и обвързаности. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в отговор на реакцията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по повод акцията на партията пред Дома на Европа в София. Ето какво написа Костадинов:

„Снощи Бойко Борисов осъдил (и той барабар Петко с жълтопаветниците) протеста на „Възраждане“ срещу намесата на Европейската комисия във вътрешните ни работи. Съмнявам се той да е писал текста – все пак досега не съм го чувал да използва в речника си думи като „инфилтрация“ и „контрапункт“.

Все пак съм длъжен да отговоря – инфилтрацията на враждебното американско влияние в нашето общество продължава почти необезпокоявано вече повече от 30 години и беше време ние, българите, да почнем да се борим срещу този тумор в държавата ни. С вчерашния протест ние просто направихме поредната крачка по пътя, водещ ни към освобождаването на страната ни от чуждите зависимости и обвързаности.

България отново ще бъде свободна и независима. И нито ГЕРБ, нито патериците им ПП и Доносническа България, нито която и да е от другите американски метастази в страната ни ще спре този необратим процес!“


Вчера сградата на ул. „Г. С. Раковски“ 124 в София, в която се помещават Бюрото на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България, беше омазана с кърваво червена боя по време на протест на „Поход за мир“. В страницата си във Фейсбук един от политическите субекти, участващи в похода ПП „Възраждане“ предварително бяха обявили, че ще отидат пред сградата на ЕК в София, за да протестират „срещу намесата на Брюксел във вътрешните ни работи“

Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на Европейската комисия в София, написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Изключително тревожно е, че тази вандалска проява идва в момент на тежки предизвикателства пред България, посочи лидерът на ГЕРБ.

Проявата предизвика и реакция на Министерството на външните работи (МВнР), което осъди посегателството срещу сградата на Дома на Европа в София. В позиция, публикувана на сайта на МВнР, се посочва, че подобни деяния контрастират в несъвместим противовес на съвременна България, както и на евроатлантическите ценности, които страната ни изповядва, заявяват от външното ни министерство.

Европейската комисия и Европейския парламент също осъдиха „вандалските прояви срещу сградата на тяхното представителство в София“. В позициите им, изпратени до БТА от Представителството на комисията и ЕП в България, се посочва, че подобни прояви на насилие или вандализъм срещу сгради на европейски институции са неприемливи и призоваха разследващите органи да се намесят. ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. Не ми е ясно как сме се освободили с протеста, но поне лъснаха още няколко от насраните с евроджендърско аКо гъзове, които бяха като тежко болни от бас на виковете НОТО вън от България и сорос вън ……
    Дърпаха бясно и ако им бяха дали лозунгите с радост щяха да ги изядат, за да докажат предаността си към сатаната.

  2. Освен имената на антибългарите „спасители“ от протеста вчера, които вече написах, гледа и мръсното копеленце болен сидероФ и истеричната му недоклатена женица цяла ден обясняват по така наречената им телевизийка какво зло са Вързраждане.
    Освен че вчера се репчеше на протеста що ходили хората с някакви си партийни знамена и той можел да доведе 100 ….. очевидно добитъка няма да се спре.
    Като можеш що не доведеш бе аналноподатливо говедо?
    Що не вдигнеш великите си структури от 4.5 човека и не събереш 700 000 подписа?
    Кафа вече от разделящи народа бизполови безродници.

  3. До гуша ми е дошло от повтарянето на клишето за евроатлантическите ценности. Плещят го по повод и без повод, уместно и неуместно като някакво заклинание политически шамани, празноглави дърдорковци и платени мекерета, сякаш произнасят клетва за вярност към самия господ, без да си дават сметка че:
    1. Европа няма и не би трябвало да има нищо общо с Атлантика (респективно държавата оттатък Атлантика) ако уважава сама себе си и държи другите да го правят.
    2. Това папагалско натякване на обвързаността на Европа през Атлантика само подчертава нейната слугинска подчиненост.
    3. Доколко това е ценност тази унизителна презатлантическа подчиненост питайте какво чувства някой грубо изнасилван.
    Кажете го пак. Идиоти.

  4. Е, Костадинов, дойде Видов ден. Герб и Канадската Курва Киро се договориха за правителство на ротационен принцип. А какво значи това? Има редовно правителство – има влизане на България във войната. Сега, Костадинов, имаш само един полезен ход – Възраждане да вдигнат народа на протести с искане за оставка на тези мекерета и протестите да не се прекратяват докато тези майкопродавци не бъдат изметени, по възможност не само от властта, но и от България.Ако не направиш това българи отиват в кланицата, а ти ще си поредния въздух под налягане. Сега ще се види кой кой е.

    • Аз сутринта още преди да изляза написах едно мнение, но гледам изчезнало.
      Та в държавен вестник е обнародвано, че България става склад за бомбички с обеднен уран на триморието.
      България се задължава да изгради писти за бомбардировачите ф16 ……….
      България трябва да има армия от 30 000 първоначално, която да достигне до 76 000.
      Натовските войски в България да достигнат почти 140 000…… подписано от миролюбивият гълъП донеФ.
      –––––––––
      Та мисълта ми е, че времето за протести и гласувания свърши. Кое еvал-еб@л! Въведат ли военно положение се затварят границите. Отменят се всички видове втълпени на двукраката маймуна права и свободи. Спират се и доста социални плащания.
      С две думи това е бъдещето ни.
      Който не иска да гласува, щото политиката не го интересувала, послушал разни сорсоидни шарлатани или лоени топки, самонарекли се полковници, да си сърба последствията от неистереса или антибългаризма.

      • България става въздушен коридор за атаки срещу Русия и център за дислоциране на F-16. Плюс складовете за боеприпаси, включително бомби с oбеден уран. 30 000 контингент е поискан от нас. Нашата армия цялата е 13 000, останалите откъде ще дойдат. НАТО има разчет за България до 76 000 души военен мобилизационен резерв.

        Големият въпрос е ЗАЩО никой не говори за тези решения на служебния МС с ръководител Румен Радев?

      • От къде мислиш ще дойдат?
        Всеки над 40, който помни комунизма, трябва да бъде хвърлен в окопите и убит, за да няма кой да мъти водата на хазарската мафия и да разправя, че така наречената демокрация е по-лоша от фашизма и турското робство взети заедно.

      • Какво значи времето за протести свърши??? Точно сега, в началото на осъществяването на мераците им да ни вкарат във войната трябва да се вдигне населението и да ги измете, ако трябва с камъни и дърве. „Дорде е мънинка змията, елате да се съберем, с крака да ѝ строшим главата…“ Това е последния ни шанс да ѝ смачкаме главата на тази змия – со кротце, со благо и со колкото трябва кьотек. Така и така са се засилили да ни колят, но поне да не се оставим да ни изколят като овце.

      • Лафа е „Кой еб@л, еб@л, Пена си обу гащите“. Ама наша Пена като гледам няма намерение да си ги обува. Времето на протестите свършило. Ако е свършило времето на мирните протести, значи е дошло времето на бой последен. Но просто така да седим и да не реагираме когато виждаме, че ни подкарват към скотобойната – кой ни е виновен. Че тя овцата дето е овца и тя реагира когато усети, че идват към нея с ножа.А ние какво – реакция нула, нула, две нули?!?

      • Точно де пена дигна гащите. Времето за протести и осъзнаване мина с последните избори.
        И преди тях беше ясно, че ще ни вкарват във война и ТВ публиката гласува за това. Така че, не виждам защо има сърдити сега.
        Дори тук имаше хора, които призоваваха да не се гласува, за да не узаконят мошениците на власт. Е не ги узакониха, ама май съвсем законно ще ни изтрепят. Други пък се кефиха на лоената топка, самонеракла се полковник и чрез негласуване тръгнаха да впечатляват джендърхалифата.
        Това е положението. Както ХМ отбелязва правилно, не народ а две НУЛИ.

      • Хм, оФците имат инстинкти за самосъхранение, тъй като не гледат ЦРУ телевизии, за разлика от българите. ТВ населението на България е толерантно и вярващо в религията, която му спуснат от джендърхалифата. Предпочита бананите и лъскавите дрънкулки пред свободата, страхува се да го нарекат българин и най-важното е готов да жертва дори децата си, за да може някаква се евро крава да го похвали колко добър европеец е.
        Надявайте се на революции и бунтове колкото си искате и дано се окажете прави, но според мен това е една химера.

  5. Бойко велики-„Има ли смисъл от ГЕРБ,ако тази партия няма подкрепа от Европа, от Америка,от цялата демократична общност в света?! За мене няма“Подлогите не само не се крият,бият се в гърди като орангутаните и крещят, та да ги чуят и зад океана.Никога не сме гледали такова морално падение.

    • Шмекера си знае работата, но не знам какъв е морала на гласуващите за българоубийците ГРОП, ППДБЛГБТ+, ИТН, ДПС, БСП и останалите подлоги на сатаната?

  6. Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи Световната здравна организация (СЗО) да бъде реформирана, за да реагира по-добре на бъдещи пандемии и други глобални здравни кризи.

    „Трябва да укрепим глобалната здравна архитектура. Нуждаем се от по-силна глобална координация при предотвратяването, подготовката и реагирането на бъдещи пандемии. Световната здравна организация заслужава реформа, с ресурсите да изпълни водещата си роля на нервен център на глобалното здраве“, каза Фон дер Лайен.

    Председателят на ЕК заяви на срещата на Г-7 в японския град Хирошима, че партньорите трябва да се поучат от пандемията от Ковид и да работят заедно с групата на индустриализираните държави от Г-20, за да се уверят, че парите могат да бъдат разгърнати по-бързо и ефективно, ако възникне друга глобална криза.

    • Дребни въпросчета като доброзорни ваксинации и тотално заробване, не вълнуват двукракия шебек по нашите географски ширини.
      СЗО вече се събра в Женева и готви новият световен ред за жертвите от експерименталните инжекционни течности, но никой освен Пламен Пасков не обръща внимание на подобни „благинки“.

    • НЕ става въпрос за оптимизъм. Идеята беше да накараме повече хора да видят и повярват в истината, а не в ТВ заблудата. Това беше ясно от години, но въпреки приказките на много хора, никой не искаше да повярва и ни гледаха съмнително – сякаш сме изтървани от лудницата.
      От поне 10 г. се пише как си строят подземни градове рептилите в Нова Зеландия, а неварващите ще посрещнат с радост зарята от калибри и сармати като оФчиците без да знаят защо.

  7. Ето една примерна прогноза, подкрепена с факти
    Pogled.info/svetoven/posochena-e-datata-na-yadrenata-voina-za-svetovniya-elit-speshno-se-stroi-ostrov-na-spasenieto.156210

  8. Didn’t it become clear to you Bulgarian gossips that you are like pigs in a trap. Look around, there are no more stupid than you in Europe.

    • Напълно ни е ясно, че сме най-глупавите в нещото наречено европа , затова разчитаме на всеки безродник да ни просветли и отвори очите.
      Ако вече са ти отрязали пишката, прати жена си да ни налее малко акъл.

      • Забравих да спомена, че бихме правили вътрешноанален масаж на роднините ти, само ако не са наваксани с генномодифицирани течности.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *