Корнелия Нинова в Плевен: Най-големият ни враг е насаденият от ГЕРБ Страх у хората!

„Ние от БСП излизаме пред вас с много ясни и категорични ангажименти, но имаме два основни опонента – първият е страхът. Срещам го навсякъде. Обикалям цялата страна и разговарям с най-различни хора- от най-малкото село до най-големият град. Властта насади страх у българите.

Страх, че ако изразят различно мнение, ще бъдат преследвани на работното си място, ако работят в администрацията. Ако имат бизнес, той ще бъде проверяван. Това е голямото предизвикателство пред нас и то няма партиен цвят. Да освободим хората от този страх и те без натиск да изберат водачите си“, призова Корнелия Нинова. „Вторият ни опонент е подмяната на вота. Навсякъде ме посрещат с притеснения за купуване на гласове и фалшификации. 50 лева за гласа ви днес- ви гарантира четири години от същото. Човешкото достойнство не се продава и не се купува“, каза още лидерът на БСП.

Нинова отбеляза постигнатото от партията в последните 3 години : „Въпреки тежките условия- вие постигнахте чудеса. За 3 години направихме 3 избора и сега правим четвърти. На първите избори победихме, когато българският народ избра Румен Радев за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент.

На вторите избори повишихте депутатите на БСП от 38 на 80 и ни направихте сила в парламента”. Тя подчерта, че на европейските избори левицата е  единствената партия с увеличен брой депутати. „Благодарение на вас, доверието в БСП расте. Време е на местните избори да докажем отново тази тенденция. Да удвоим кметовете и увеличим общинските съветници. Да постигнем такова участие в местната власт, че да имаме реална възможност да ви помогнем”, заяви Нинова.

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ДА БЪДЕМ ЕДИННИ МАСОВО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП САМО ТАКА ЩЕ СЕ СПАСИМ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ

  2. напоследък БСП губи изборите. Причините според мене са две:
    1. Разпокъсаността на партия. Ленин е казал „Берегите как зеницу ока единство партии“. Първо в спора между С. Станищев и Г. Първанов кой да води бащината дружина, от БСП се отдели голяма група начело с Първанов и Р.Петков. После чапатата Татяна Дончева образува своето „Движение 21“. Мислех че тя благодарение на чапатия си характер ще предложи нещо по-радикално, но след като се запознах с нейната прогрома: наред с празни приказки тя обещава безрезервна подкрепа за влизане на Македония и недоносчето Косово в ЕС и НАТО, не благодаря др.Дончева, потърсете си друг балама. Моя колега и приятел Иван Генов основа партия „Българска Евролевица“, дори присъствах на учредителното й събрание. Общи приказки: евроатлантически ценности, малкия и средния бизнес и прочая алабалистика, и нато дума в чии ръце да бъдат средствата за производство. Другите две партийки на Георги Кадиев ш Тодор Славков – дори не знам как се казват, не познавам платформете им, но ги смятам за безпераспективни. И накрая професорска партия на покойния Божидар Димитров. Мисля, че с неговата кончина и тази партия няма да се състои. Изброих 6 партии. Може да има и още. С това роене нищо добро не може да се постигне, само отклоняват електората от основната партия.
    2.Втората причина са жените, а те са повече от половината от избиратели. За тях Бойко е бог, кумир, мачо, символ на мъжественост и полова надареност и те масово гласуват за него. Господа/другари, ако не искате повече да губите избори озаптете ги.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *