Коментари в профила на Тъкър Карлсън в „Х“: Путин ни разказа 1000 години история за 30 минути, а Байдън не помни кога е починал синът му

Коментари, взети от профила на Тъкър Карлсън в социалната мрежа X, бивш Twitter, под интервюто на руския президент Владимир Путин. До събота следобед интервюто в X е гледано от 180 млн. души (предимно американска и британска аудитория) и има 70 хиляди коментара:

Винс Лангмън, САЩ: Владимир Путин току що за половин час мина през последните 1000 години история на Русия и Украйна в детайли и без бележки. Джо Байдън не може да си спомни кога е починал синът му. Бог да ни е на помощ!”

Андрю Тейт, САЩ: Путин беше мек. Той можеше да разкъса на части американското общество. Цялото интервю обаче се усещаше като да играе шах с моя баща. Нямаш никаква представа защо майсторът мести някоя пешка, а когато разбереш, вече е твърде късно”

Клей Томсън, САЩ:  Нямаше нужда Путин да разкъсва американското общество. Американското правителство се справя блестящо с тази задача.”

Пол Шипила, САЩ: Поздравления за Тъкър Карлсън, за историческото интервю с Путин. Фактът, че толкова много корпоративни медии се противопоставиха на това Тъкър да направи интервюто, означава, че той е постъпил правилно. Може да не харесвате Путин, но той е по-честен за американската политика, отколкото повечето американски политици”

ЛиберкратмедияТМ, САЩ: „Защо му е на Путин да атакува Америка. Ние си имаме демократи за целта”

Джун Слейтър, Великобритания: „След като изгледах това, вече виждам ясната картина. Хората могат да гледат това интервю и да се информират или да останат при едностранната пропаганда, с която ни захранват нашите собствени медии”

Дъ Куортъринг, САЩ: „Не се записах за урок по руска история. Бяха ми обещани крясъци и писъци от необуздан военен маниак.”

 Гейб: „Благодаря, Тъкър, за куража да застанеш срещу корумпираните западни медии. Те ден след ден разпространяват само лъжи и пропаганда за Украйна и вече цели две години е така. Най-накрая стана възможно да чуем и другата гледна точка”

Джоуи Манарино, САЩ: „Бих избрал Путин пред Джо Байдън винаги. За Путин Русия е на първо място и всеки лидер трябва да разсъждава така. Байдън реши да постави нацията, която ръководи, на най-последното място в своя списък от приоритети. Ние финансираме Украйна. Финансираме целия африкански континент. Финансираме Латинска Америка. Даваме жилища на нелегални емигранти. А за нашите собствени хора не правим нищо. Междувременно Путин поставя своята нация на първо място, независимо, че ръководи държавата си с твърда ръка. За мен това е добре. Винаги бих избрал твърдата ръка пред мекушав идиот като Джо Байдън. Много се радвам, че Тъкър направи това интервю и ни даде възможност да чуем гледната точка на Путин.”

Гари Питърсън, САЩ: „Тази секс сцена беше заснета с много вкус. Свещите придадоха настроение, а когато Тъкър се облегна на своята възглавничка, можеше да се види, че той вече е влюбен”

Мери Тели Баудън, САЩ: „Интервюто прилича все едно питам пациент за болката в ухото, а той започна да ми говори за обрязването си преди 40 години.”

Алекс, Германия: „Някои хора казват, че в момента, в който Путин си отвори устата, оттам излизат само лъжи и пропаганда. И всеки, който знае поне малко за историята, ще потвърди това след подобно интервю. Всеки аргумент, който Путин изтъкна, лесно можеше да бъде развенчан от някой с познаване на историята. Тъкър Карлсън не го направи нито веднъж и заля Путин с наивни и тесногръди въпроси и му даде платформа за пропаганда. Това не е журналистика, а е помощ на военен диктатор да разпространява пропагандата си.”

Браян Красенщейн, САЩ:  „Мога да ви гарантирам, че Путин лъже в това интервю. Но човека, когото трябва да обвиняваме, е Владимир Путин, а не Тъкър Карлсън. Работата на журналиста е да задава трудни въпроси и да остави зрителите да решат дали отговорите са истински или не. Тези, които се страхуват от лъжите, всъщност нямат доверие в собствените си способности да представят истината.”

Кейт Левчук, Украйна: „Забавно е да видиш как същите хора, които се оплакват от деменцията на Байдън, възхваляват несвързаната тирада на Путин, без да виждат в нея халюцинациите на един старец.”

Тексас, САЩ: „Можете ли да си представите какво щеше да стане, ако Джо Байдън беше седнал за два часа с чужд репортер?!?! Тайните служби щяха да прекъсват три пъти разговора, за да му сменят памперса”

Феми Фани Кайоде, бивш министър на културата в Катар: „Брилянтни отговори на Путин. Чух всяка дума. Без съмнение той е един от най-умните лидери на планетата днес. Интервюто беше изключително силно.”

Гейб, САЩ: „Руският президент Владимир Путин не е наш враг. Той има пълното право да защити своята страна и народ. Защо руският президент се превърна във враг? Защото не позволи Украйна да се превърне в поредната американска военна база, с оръжия, насочени към руските градове”

Билборд Крис, Канада: „Впечатлих се от това с какви детайли и енциклопедично познание Путин говори за историята. Байдън и неговите военнолюбиви предшественици (без да включваме Тръмп) винаги са говорили само най-общо. Те не познават историята, те говорят само ад хоминем. Израснах по време на Студената война, Западът и специално Америка, която наблюдавах отвън, винаги се е опитвал да изобрази руските хора като не-хора, като злодеи. Сега е същото. Хората на Запад нямат никаква представа защо се води войната в Украйна, освен че „Путин е лош”. Сами си правете изводите. Злодей или не, той изпреварва с три обиколки всички западни политици, намесени в конфликта, когато стане дума за комуникация.”

Мат Уолъс, САЩ: „Психопатите, които забогатяват от безкрайните войни навън, никога няма да вземат автомат и да се бият за страните, които твърдят, че подкрепят”

Дейвид Гогщ, САЩ: „Спомнете си за всички военни експерти по МСМ като малкия Адам Киндзингер, които ни казваха, че Владимир Путин е на смъртно легло. Това беше преди 18 месеца…”

Минди Робинсън, САЩ:  „Най-ужасната истина, която осъзнах и която се надявам америкаците да осъзнаят след това интервю: ние сме просто касичка в ръцете на дълбоката държава, която постоянно печели от войните, лъжите и всичко онова, което приписва на другите”

Алла Мефистофелис: „Великолепно интервю. Да, в Русия има пропаганда и едностранчиви новини. На Запад обаче е абсолютно същото. Но независимо от това западната демокрация самичика изкопа своя гроб. Сега всички вече могат да видят, че тя няма никакво бъдеще. Путин не е добрият герой тук (казвам го като рускиня, която напусна страната преди няколко години), но сега западняците вече могат да чуят отсрещната страна и тя звучи ужасяващо умна и здравомислеща. Много хора ще подкрепят Путин и Русия след това интервю, защото то показва контраста между него и Байдън, както и между него и останалите западни лидери.”

Гюнтер Фелингер, Австрия: „Да поканиш Путин днес, по време на война, в такъв формат е все едно да поканиш Хитлер да дръпне реч по радиото вместо Рузвелт по време на обсадата на Сталинград през 1943-та и да го оставиш безконтролно да говори и да оправдава операция Барбароса”

Отговор на Граф Конопенко към горния коментар: „Пич, юридически това не е война. Украйна не е обявявала война на Русия, нито Русия на Украйна”

АбСейм, САЩ: „151 милиона гледания за по-малко от 24 часа. Ако това беше холивудски филм, щеше да е най-печелившата продукция в историята на киното”

Лайфкоучинг Уелнес Сървинг, САЩ:  „Буквално виждам как малките емоджита с малките украински знаменца започнаха да изчезват от профили из целия туитър. Хората почнаха да свалят украинския флаг от снимките си. Спрете парите за Украйна”

САЩ: „Интервюто казва нещо, което винаги съм подозирал – военнолюбците във Вашингтон избиват народа на Украйна, за да ударят Русия”

САЩ: „Не му вярвам на Путин за всичко, но интервюто ме убеди, че той обича Русия и руснаците. Аз не искам да бъда руснак, аз съм американец, горд съм с това, но ми се иска нашите лидери да ни защитават така, както Путин защитава руснаците”

Майкъл К: „Не съм съгласен с Тъкър само за едно нещо, с това, че Тъкър каза, че Путин не е успял да обясни добре всичко. Да, той наистина се връщаше назад и после забързваше напред в историята, но в крайна сметка всичко това се оказа един изключително добре ушит златен гоблен. Можех да го слушам и три часа.”

Кейрън, САЩ: „Установих, че мога да слушам Путин с часове. Изключително интересен човек, който те хвърля в размисъл. Няма да твърдя, че е добър човек, но пред очите си видях, че е истински лидер, който внушава много повече доверие от нашите собствени лидери. Не че това е трудно за постигане”

Бени Джонсън, САЩ: „Тъкър буквално може да донесе мир на света с това интервю. Лъжите създават войните и робството и само истината ни освобождава и ни носи мир”

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. „Законопроект, внесен в канадския парламент, иска наказания до 1 милион долара глоба и 2 години затвор за популяризиране на изкопаемите горива (нефт, газ, въглища). Според новите зелени политики тези горива са екзистенциална заплаха за климата и човечеството.“

    Така че британоварварите да приготвят по 1 млн. вместо да се опитват да тълкуват Путин. Позеленявайте подчовечета!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *