Петър Волгин: Досега управляващите обслужват само чужди интереси и чакат някой да ги погали по главите

„Обиколих почти цялата страна, срещнах се с много хора, разговаряхме по най-различни теми и съм изключително обнадежден.“, каза кандидатът за евродепутат от „Възраждане“ Петър Волгин в телевизионно интервю. Според него най-големият проблем, както на България в момента, така и на Европейския съюз, е липсата на суверенитет.

„За България е ясно. Болшинството от нашите управляващи, без значение от коя партия са, когато попаднат във властта, те не се държат като български управляващи – те се държат като колониални администратори, т.е. като едни хора, назначени по волята на чуждите посолства, и изпълняват това, което им кажат посолствата. Т.е. ние сме тотално лишени от суверенитет. Вторият проблем е, че същото важи и за Европейския съюз, за лидерите на Европейския съюз.“, коментира Волгин. 

Той смята, че тази структура, която би трябвало да бъде един силен, един независим играч на международното поле, всъщност е в същото положение, както е България спрямо средния ранг началници от Европейския съюз.

„На българските политици им липсва желание, липсва им възможност, липсва им интелектуален капацитет, защото у нас от дълги години върви една отрицателна селекция. Т.е. колкото си по-послушен, колкото си по-неинтелигентен, колкото си по-готов да обслужваш чуждия интерес, толкова по-лесно ще ти се получи да влезеш във властта и да станеш министър, премиер, всичко друго.“, допълни кандидатът за евродепутат от „Възраждане“.

За него националният суверенитет означава български политици да пазят България от абсолютно всички посолства. Според Волгин, хората, които влизат във властта в България, трябва да нямат нищо общо с този тип менталност на васал. „Когато имаме такъв тип управляващи, които не се радват, че господарят ги е погалил по главата, тогава наистина можем да се надяваме, че България ще върви по-напред. „Възраждане“ е единствената партия, която се осмелява да се противопостави на статуквото. Не просто на статуквото тук, на българска почва, а което е още по-страшно – на международното статукво, защото то е много по-опасно, много по-силно и наистина се изисква много по-голяма смелост да се противопоставиш на това статукво.“, коментира още той. 

Петър Волгин не пропусна да каже, че „Възраждане“ искат да има референдум, на който българските граждани да решат какво предпочитат – дали да бъдат в НАТО, или предпочитат да бъдат извън НАТО.

„Най-добрият вариант е хората да кажат. Защо никой не ги попита? Това е същото като със смачкания референдум за българския лев. Нали всички евроатлантици са много убедени колко прекрасно нещо ще бъде да влезем в еврозоната. Аз изцяло се доверявам на българския народ, на това, което те кажат. Това, което те кажат, аз ще го приема. Дали то ще бъде, дали на мен ще ми хареса, или няма да ми хареса – няма никакво значение. Но важното е да бъдат питани хората – нещо, което българският управляващ елит категорично отказва да направи.“, допълни Петър Волгин. 

Неговите лични наблюдения са, че откакто България е в НАТО, нейната армия е недокомплектувана и страната ни е много по-зле по отношение на въоръжаването. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Петре, ти на приказки горе-долу го докарваш, но си мека китка. Такива нямат никакви шансове срещу ционистите. Същото е положението и с другарчето ти от евролистите на възраждане – Киров. Не сте прости, но сте много неориентирани и меки, за да се преборите с каквото и да било с тези уроди в джендърхалифата.

  2. България преговоря с американската държавна банка за експортно застраховане EXIM Bank за заем за изграждането на 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй“ поне 20 милиарда долара.

  3. ВОЛГИН,,,,ВОЛГИН СМЯТАХ ТЕ ЗА ПО-НЕЗАВИСИМ ОТ ГРУПИРОВКИТЕ.
    И ТИ СЕ ОКАЗА ПОРЕДНИЯТ ФИШЕК.

    • И как стигна до таз „гениална“ мисъл ?!
      То добре, че е Волгин пак . Де да бяха всичките ни 17 еУродепутат като него.
      Оня фукащия и той намерил ами и премерил …

      • Спор няма, че е за предпочитане пред досегашните слуги на ционизма, само казах, че е леко мек. Не го слушай „трола-изкуствен интелект“.

  4. В България всичко е за продан.Обвързването ни с Щатите, за да не се върнем никога в руската сфера на влияние върви с БЯСНА скорост. Най-напред сриването на енергетиката ни, на второ място натоварването ни с огромен заем към ам. банки, на трето място обвързване на прокуратурата с ам.служби.“Шефът на ФБР награди Сарафов за принос в борбата срещу трансграничната организирана престъпност“-Епицентър И на последно място преминаване към английския във всички сфери.Утре 24 май трябва да празнуваме позора на колониалната си зависимост.

  5. Сриването не само на Украина и на толкова други държави показва само едно- сляпото изпълнение на ам. диктат води една държава само на едно място и това и слепите трябва да видят.И не Щатите са ни виновни,трябва да имаме елементарни исторически познания за да знаем че с хищници дружба, че и стратегическо приятелство е смърт.И ако продължаваме да смятаме, че референдумите са само за швейцарците, но не и за българската рая,че щатските акули мислят само как да ни ощастливят, нас аборигените, значи сме осъдени за малоумието си.

    • Исторически или други познания нямат нищо общо с избиването на българите от башибозука на ционистите и заличаването на България като държава.
      Малоумните същества на наша територия, позволяващи позора и гласуващи за еничари носят главната вина. Британоварварите навсякъде по света опитват да избиват и заробват аборигените, но дори маймуните в Африка се усетиха и ги подгониха, а българските стада на тичат към урните да гласуват 35 г. за убийците на децата си. Няма събуждане това племе и така чрез самоубийство, ще се оттече в историята, докато дъдли че няма за кой да гласува.

  6. „До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи…“
    Едмънд дьо Ротшилд

  7. Дни преди изборите у нас и в Европа, месец може би преди окончателното сриване на Украина служебното правителство бърза да подписва астрономически договор със САЩ за строеж на ядрени блокове в Козлодуй.През това време Нинова и други се занимават с дребнотемие, без даже някакъв опит за съпротива,а наш Радев е при Папата на ауденция. За рухването на държавата отново няма да има виновни, както няма виновни и за милиардите, които платихме за ам. изтребители, отвратително и гнусно продаване на държавата.

  8. Най-важното за сега не са нито договорите на служебното ни правителство за милиарди долари със САЩ, нито подготовката ни за евентуално участие във войната с Русия, най-важното е, че връщат ковчега на Фердинант в България. Ликуй народе,този цар ни вкара в безсмислени войни и в национална катастрофа. Сегашните продължават неговото дело. Е признахме Путин за агресор,с горчиво съжаление Крим не можа да стане американски с поне няколко военни бази там.Досега не можаха да ни вкарат в еврозоната, но колко му е, важното е да стане преди разпада на ЕО.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *