Анастасия Гешева обясни защо интервюто на Карлсън с Путин е най-важното в света за последните 30 години (С ВИДЕО)

Представяме ви едно забележително интервю с геополитическия анализатор Анастасия Гешева: Карлсън не отиде в Москва по собствена инициатива, а по поръчка на републиканската партия в САЩ, която го готви за вицепрезидент на Доналд Тръмп. Вашингтон се готви за деескалация на войната и сключване на мирно споразумение с Русия. Задължително изгледайте този правдив анализ, публикуван в YouTube канала „Рационална съпротива“. Видеото е след анонса на съдържанието.

0:00 Интро

2:30 Какво ново каза в това интервю Путин

5:50 Първите западни реакции и за какво говорят те

8:45 Влиянието на Тъкър Карлсон в САЩ и западния свят като цяло

13:23 Това беше интервю за американските граждани и то достигна до тях

17:00 Готвят Тъкър Карлсън за вицепрезидент на Доналд Тръмп

19:12 Путин, Илън Мъск и Републиканската партия в САЩ

23:07 Орбан и подялбата на Украйна

27:32 Историческата част – допълнение

30:20 Борис Джонсън и отказът на НАТО

37:00 Северен Поток

39:30 България и пропагандата

44:50 Интервюто, България и Patreon

46:00 Kритиката на Путин към Сталин

51:00 Значение за колективния Запад

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Националният капитал, основан на производителния труд, позволява на икономиката да процъфтява в служба на хората; международният капитал, базиран на спекулации и лихви по заеми, облагодетелства само малцина – на практика богатите евреи.
    Тъй като те са присъщи чужденци във всяка държава, където и да живеят, евреите нямат истински интерес от просперитета на местната нация или култура; те могат да работят само за максимизиране на печалбите си. И благодарение на тяхното самопровъзгласено чувство за превъзходство, датиращо поне от Стария завет, те не се интересуват от благосъстоянието, или страданието на нееврейското население.

  2. Много си точен Приятелю, не обичам какви да е английски никове. Малко са нашенци от всякакви възрасти, които виждат нещата така, малко са и нашите сайтове, които дават истината. Скандално с неговия собственик, мой градски, на когото все още не мога да стисна ръката са най-достойните. Аз нямам никакъв негативизъм към кой да е народ, но евреите са се пръснали по света досущ като туморни образования. И за огромна разлика например от циганите, защото са умни и страшно организирани, те умело изцеждат всеки народ, където са се настанили. Създават многолюдни семейства и завладяват всичко. Хубав пример е наш Соломончо, че и колко други.

  3. Защо беше толкова страшно това интервю за целия Запад и най-вече за Щатите. Путин не каза нищо ново, но тези грозни истини, старателно прикривани от цялата западна преса сега стигнаха до най-голямата в света аудитория. Русия не предизвика тази война досущ като тази на Хитлер, тя само направи последен опит да се спаси. В тази война , подготвена от англосанксонците виждаме за първи път да се изтребва един народ взаимно, половината от който е индоктринирана досущ, както го правят и у нас.Путин призна, че след рухването на СССР е направил опит да се присъедини към НАТО, единствено за да докаже, че това е невъзможно и е създадено единствено за да бъде съсипана Русия.Сегашната война, която се подготвя даже преди майдана доказа, че в нея се включи цялата „демократична“ Европа, с пари, оръжие , жестоки санкции и пълна липса на човешки морал. Резултатът е рухване на Европа и на Запада като цяло. Къде сме ние с гайдите, с нашите НПО-та със сриващата се икономика и енергетика и с малоумното роболепие. Американците ли , евреите ли ни са виновни, не, нашето роболепие, доказано през вковете.

    • Аз за разлика от теб и мнозинството, не виждам нищо опасно в интервюто. Путин им обяснява за история и други тинтири-минтири, неща които нито знае нито се вълнува бритароварваският шебек. Над 90% от крадливото им племе няма да го отрази, дори 3 пъти подред да го гледа.
      Това е робското племе на ционистите, чрез което заробва и избива православните по света. Слушах и изчетох какви ли не врели-некипели на всевъзможни анаЛизатори, но си оставам на мнението, че бритоноварварите само Сармата ги оправя и плаши. На това мръсно племе и докосналите се до тях, трябва да им бъде забранено да припарват 1000 км. до територията на България, Русия и останалите православни държави.
      В огромна грешка си и, че британоварварите и ционистите нямат вина за затриването на България, ама не ми се обяснява, щото след 20 г. го намирам за безсмислено. Нека всеки вярва в каквото си иска.
      Колкото до ника ми, че бил не знам си кво, не е работа на някой друг да ми дава наклон на шпека.
      На който не му харесва латиницата да ходи пред магазини, молове, министерства, болници, фирмички ……. и да протестира що не са на българица пък после да ми обяснява на мен.
      Не ти ли се струва малко нереално, всеки който си е татуирал на задника стрелка с надписа put it in that hole, да ми търси обяснения за някакъв си ник, който ползвам от 2004 г., когато си е нямал хал-хабер как ще му клецат негри децата и ме е псувал колко съм тъп и луд. Как ей сегичка като влезем в поредния съюз , ще цъФнем и вържем…….

      Последно, викаш къде сме ние виж не знам си кой от европата. Абе човек, дреме ми за европа, тия да мрат от жажда няма да им се изпикая в устите. България е била империя, когато тези подчовеци са живеели под земята като червеи. Българинът не е роб като тях и не вярва на телевизори, правителства и разни купени авторитети. Това че си назначават национални предатели, не означава че всички българи са такива. Може да сме останали 500 000 истинските българи но сме народ, а на запад никога няма да имат нещо такова.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *