Тълси Габард, която напусна Демократическата партия: Байдън и лидерите на Конгреса ни тласкат към ядрен холокост

Източник: youtube.com

Интервю в политическото предаване на Тъкър Карлсън по Fox news:

– Здравейте Тълси Габард. Слушам и си мисля –  републиканците, като опозиция в момента, дори те не се изказват така смело, както Вие го направихте във видеото, което видяхме. Как се чувствате, били сте дълго време в Демократическата партия, бяхте нейното бъдеще, а сега напускате, това трябва да е плашещо за Вас?

– Да, Карл, както знаете, винаги съм била човек с независимо мислене. Демократ – да, но независим демократ и моите ангажименти пред обществото ни винаги са били много ясни и прозрачни. Аз съм патриот, положила съм военна клетва като армейски служител, заклела съм се и като член на Конгреса да подкрепям и защитавам Конституцията. Това е клетва, която приемам крайно сериозно. Когато погледнем тази партия, днешната Демократическа партия, тя е контролирана от фанатични идеолози, които мразят свободата.

Те презират Конституцията. Те активно и с всевъзможни мерзки методи подкопават правата, дадени ни от Бога и записани в Конституцията – като свобода на словото. Ако изкажа мнение, което те не харесат, вместо да кажат, че не са съгласни, (спооред основния либерален принцип: живей и остави другите да живеят) – не. Те не правят така. Те ще направят всичко по силите си, за да те унищожат, да те накарат да млъкнеш, ще те смажат. Работят с Big Tech, с корпоративните медии… и с тях унищожават всеки, който се осмели дори да постави под въпрос техния дневен ред. Те са срещу религиозната свобода, те са обявили свещена война на вярващите хора, хората, които имат свои духовни ценности, особено агресивни са към християните. Работят срещу тях със скрити способи – като ги дискриминират, наказват хората, които упражняват свободното си право на религия. Списъкът е много дълъг, но отнемането на свободата е основното нещо, което ме накара да напусна Демократическата партия, която е срещу свободата и в момента активно я подкопава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

– Вдъхновяващо е да се чуе това, но също и разочароващо. Ако разпечатате думите си и помолите всеки републикански кандидат, който дойде в шоуто, да ги прочете – ако не ги прочете, аз няма да гласувам за него. Защо е толкова трудно да се кажат тези неща публично? Хората, които постоянно говорят срещу някакъв имагинерен расизъм, всъщност го практикуват доста активно. Защо е толкова трудно дори за републиканската опозиция да го признае? Това е очевидно.

– Това говори много за цялата атмосфера на страх, която властимащите, елитите и властта у нас подклаждат, така че хората да се страхуват да говорят истината. Те се страхуват да упражнят правото си на свободно слово, защото може да загубят работата си. Може да бъдеш буквално изключен от системата, може да бъдеш изхвърлен. А относно членовете на демократическия елит във Вашингтон – ако някой от тях каже истината, да не дава Господ, може да спрат да го канят на иначе страхотните закрити детски партита, може рейтингът му да спадне до нулата буквално за една нощ. Това наистина се случва.

Вместо да заемем позиция за мир, просперитет, сигурност и свобода за американския народ, ние имаме твърде много хора във Вашингтон, които са войнолюбци, подчинени на военно-индустриалния комплекс, и те продължават да поставят личните си егоистични интереси, интересите на спонсорите си, на първо място, без значение от цената, която заради техните решения ще плати американския народ. Точно това наблюдаваме в момента – президентът Байдън и лидерите от Конгреса взимат поредица от безумни решения, с които активно ни тласкат към ядрен холокост. Те може и да имат бункери, където ще бъдат в безопасност, но ние, американският народ, нямаме убежища, нямаме къде да отидем и къде да се скрием. Да се изправим пред последствията, които могат да унищожат цялото човечество и света, какъвто го познаваме.

– От февруари, откакто започна войната, вие сте първият човек у нас, когото чувам да казва толкова остри истини.

– Затова се кандидатирах за президент.

– Вие сте абсолютно права, в продължение на много години сте правили различни мероприятия в армията. Обаждал ли Ви се е някой – бивши колеги демократи, да разговарят с Вас?

– Един. Един се свърза с мен и ми изпрати съобщение с три вдигнати палеца.

– Щастлив съм, че е така. Радвам се, че влияете на хората. Няма да Ви питам какво ще правите от тук нататък, но ще следим и се надявам, че скоро ще ни гостувате пак. Благодаря Ви.

– Очаквам с нетърпение. Благодаря, Тъкър.

Източник: youtube.com

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *