Хилари Клинтън за Тъкър Карлсън: „Полезен идиот“ (С ВИДЕО)

Желанието на Тъкър Карлсън да интервюира руския президент Владимир Путин показва, че десният бивш водещ на Fox News е „полезен идиот“ и „като кученце“, каза Хилъри Клинтън в интервю за MSNBC. Интервюто с Хилъри Клинтън ВИЖ ТУК

Бившият държавен секретар реагира на новината за предстоящото интервю на Карлсън с Путин – първото, взето от американска медийна фигура от такъв голям мащаб, откакто руския лидер обяви началото на СВО в Украйна през февруари 2022 г.

След като водещият Алекс Вагнер попита как трябва да се тълкува последния проект на Карлсън, Клинтън отговори: „Мисля, че на всички ни е ясно: Карлсън е това, което се нарича „полезен идиот. Имам предвид, че ако наистина четете преводи на това, което се казва в руските медии, те му се подиграват. Искам да кажа, той им е като кученце.”

Клинтън коментира още, че след това интервю Тъкър Карлсън може да продължи кариерата си на журналист само в държавните медии в страната на Путин.

„Той казва неща, които не са верни, повтаря като папагал лъжите на Владимир Путин и глутницата около него за Украйна. Така че разбирам защо Путин се е съгласил да му даде интервю.“, коментира още Хилъри Клинтън.

Тъкър Карлсън ще публикува късно тази вечер интервюто си с Путин

Междувременно стана ясно, че интервюто на Карлсън с Путин ще бъде публикувано на 9 февруари в 2 часа московско време (1 часа българско време).

Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че ще публикува интервюто си с руския президент Владимир Путин на своя уебсайт в 18 часа източноамериканско време. Анонсът за интервюто му вече е прочетен от над 130 млн. англоезични фенове на журналиста.

„Тъкър Карлсън интервюира руския президент Владимир Путин. Публикация утре в 18 ч. източноамериканско време“, се казва в публикация на страницата на Карлсън в Инстаграм.

По-рано прессекретарят на държавния глава Дмитрий Песков потвърди, че Тъкър Карлсън се е срещнал и разговарял с Путин. Очаква се разговорът да се появи на страницата на журналиста в социалната мрежа „X“ (бивша Туитър) и на неговия уебсайт https://tuckercarlson.com

Карлсън каза, че сега се надява да вземе интервю и от украинския президент Владимир Зеленски, чиито всички предишни интервюта пред американски медии нямат нищо общо с истинската журналистика, а са 100 % пиар и пропаганда.

Междувременно журналистът напусна Русия. Потребители на социалните мрежи публикуваха снимка на Карлсън в нощен полет по линията Москва – Белград, уточнява ТАСС.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. За тази фашизоидна твар има хубава българска поговорка: „Гроздето е кисело!“

  2. Тази крава ако ставаше за нещо то Бил Клинтън нямаше да търси еврейки.
    Като гледам какъв боклук беше най – известната минетчийка на света – ЕВРЕЙКАТА Моника Люински ме е страх да си помисля от какво ли е бягал Бил Клинтън, че да опре до нея…

  3. Да ама ще го гледат десетки да не кажа стотици милиони в интернет. Само сега даже ако напишеш в ютуб Тъкър/Путин излизат един куп коментатори по повод интервюто което още не е излезнало , а тях са ги гледали хиляди.

  4. Тази жена отдавна е ментално увредена и не казва нищо смислено.Горкия Бил……

  5. Дъртата сатанинска вещица Хитлери Клинтън по-добре да разкаже за своето участие в сатанински ритуал с извършването на човешко жертвоприношение на 12-годишно момиченце през април 2018 год.
    Сатанинският ритуал е бил записан на видео ot бившия конгресмен от Демократическата партия Антъни Уайнър(Anthony David Weiner), впоследствие осъден от федерален съд на две години затвор за педофилски изстъпления с малки момиченца.
    В сатанинския ритуал с 12-годишното момиченце участват и са заснети на видео Хитлери Клинтън и нейната помощничка от Демократическата партия Хюма Абедин(Huma Abedin), бивша съпруга на сенатора Антъни Уайнър.
    Видеото го има в Web-мрежата под кодовото име FRAZZLEDRIP. Хора, което са гледали това ужасно видео казват, че по-ужасно нещо не са гледали никога в живота си, и след като са го гледали това horror video вече не са същите!
    Половината от американските полицаи, които са разследвали тази сатанинска афера и са гледали видеото вече не са между живите, а другата половина американски полицаи които са все още живи и са имали отношение към разследването, са били предупредени от ЦРУ да
    забравят завинаги за този случай.
    На видеото ясно се вижда Хитлери Клинтън въоръжена с ножове и хирургически скалпели kak одира кожата от лицето на момиченцето-жертва и си я слага на лицето като Хелоуин маска, докато детето ужасяващо крещи от болка и ужас. След това се вижда u как Хитлери пие кръвта на момиченцето в съответствие с изпълнението на сатанинския ритуал с детско жертвоприношение. Накрая момиченцето лично е заклано от Хитлери.

  6. Не е забравено посещението и в Бг, за два часа предстой отмени Южен поток и АЕЦ Белене и заповяда да се разработва шистов газ.Все ,,хубави неща,,.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *