Кой и Защо Гласува за ГЕРБ! Истината ще ви изуми:

Вече 10 години партията на Бойко Борисов, ГЕРБ управлява държавата по абсурдно некадърен, безидеен и чудовищно корумпиран начин. Издънките на Борисов и министрите му от трите кабинета са хиляди- унищожиха дребния и среден бизнес, 50% от населението избяга от страната, а останалите тук бедстват. Ще припомним само един факт- по време на протестите през 2013 г. в отчаян отговор на геноцида, който извършват ГЕРБ, се самозапалиха 9 души. И въпреки това вече цяло десетилетие Борисов и шайката му са на власт, като печелят последователно почти всички избори. Това кара българите да се питат Кой изобщо е доволен от това абсурдно и престъпно управление? А също и: „Кой гласува за ГЕРБ? Ето и отговорите на тези въпроси:

Политическа партия ГЕРБ е спечелила почти всички избори от 2007 г. насам.

От 2009 г. партията на Борисов управлява страната самостоятелно или в коалиция само с едно прекъсване от година- през 2013-та. Но дори тогава сдаде временно властта като партията с най-много избиратели.

Въпреки тоталния срив на политиката, която водят, въпреки абсурдните реформи и огромния спад в икономиката на страната и стандарта на живот, ГЕРБ сякаш въобще не губят електорат. И това, въпреки долните резултати:

От 2009 г. насам:

  • Броят на населението в страната намаля драстично и прогресивно продължава да намалява. Всяка година страната ни напускат завинаги 40 хил. души, колкото е населението на един средно голям български град като Разград.
  • Следствие антисоциалната политика на ГЕРБ през 2018 г. броят на новородените е 3 пъти по-малък в сравнение с 2009-та – годината, през която ГЕРБ взимат властта.
  • За да се подмажат на американските си господари, ГЕРБ спряха няколко силно печеливши и фундаментални за българската икономика енергийни проекта (АЕЦ Белене, ВЕЦ-ове, нефтопроводи, газопроводите „Бургас-Александруполис“, „Южен поток“ и др.) с което обрекоха България на енергийно робство и нищета през следващите десетилетия.
  • Откакто Борисов взе властта, корупцията скочи на рекордни, непознати до този момент нива.
  • Още щом взе властта ГЕРБ смени цялата държавна и общинска администрация тотал. Правят се абсурдни назначения на „калинки“.
  • Малкото останали добре работещи държавни предприятия бяха умишлено съсипани, за да се приватизират от бизнесмени, близки до ГЕРБ.
  • България беше изпреварена икономически от Румъния, чийто БВП вече е почти двоен на нашия. И изостанахме драстично от останалите държави в ЕС.
  • Битовата престъпност скочи драстично, а върху информациите за нея се налага люта цензура.
  • ГЕРБ оряза всички възможни социални фондове и буфери в страната, което лиши една трета от населението й от възможността да оцелее.

Заради тези и много други грехове, управлението на ГЕРБ може да бъде наречено най-лошото в новата българска история.

За да си обясним обаче как така най-некадърната, криминална и чисто мафиотска „партия“ вече 10 години е на власт, без изгледи скоро да падне, трябва да си зададем въпроса: Кой гласува за ГЕРБ?

Когато през 2007 г. Бойко Борисов регистрира партията си ГЕРБ и две години по-късно спечели изборите, малцина българи си даваха сметка, че този политически проект е сектантски- тинк-танк от веригата европейски неолиберални псевдо-партии, чиято спусната отвън задача ще е да деградират, деконструират и унищожат традиционната държава в полза на Глобалните американски корпорации. Малко хора знаеха, че партия ГЕРБ се регистрира с американските пари на немската фондация „Конрад Аденауер“, която финансира и партията на Ангела Меркел в Германия. Мнозинството българи си нямаха и на представа какво ще се случи с България. Защото за да се предвидят резултатите от влизането на глобалисткия западен проект ГЕРБ във властта, бяха нужни сериозни аналитични умения и много информация.

Такива експерти имаше в БСП и още няколко други независими института. Но заради добре подплатен с пари медийна пропаганда, сред населението се създаде еуфория и то отказа да се вслуша в разумните доводи на тези експерти.

Само година след като Борисов взе властта, 150 хил. фирми от дребния и среден бизнес обявиха фалит или бяха закрити, а собствениците им масово емигрираха от страната. Токът скочи драстично, а с него и данъците, и цените на услугите… Външните инвестиции се сринаха, а старите инвеститори започнаха масово да напускат страната ни в посока Румъния.

Но въпреки това, партията на Бойко Борисов днес продължава да е първа политическа сила. Защото ето кой гласува за нея:

Държавната и общинските администрации:

Най-сигурният електорат на ГЕРБ са хората, които партията е назначила. За 10 години ГЕРБ тотално подмени кадрите и в момента от областния управител до касиерката в общината и от министъра до портиера в министерството или агенцията- кадрите са само хора, назначени по партийна линия. Да го кажем така -ако днес кандидатстваш за държавна или общинска работа, задължително преди това трябва да си се записал като член на ГЕРБ.

Това е и причината за фрапиращата некадърност през последните години в средния и дребен ешелон на държавната и общинска администрация. ГЕРБ съвсем умишлено наема маргинали без абсолютно никакви качества. Наетите си знаят, че нямат друг шанс да се задържат на тази работа, където не се цапат, на топло са през зимата и взимат повече от минималната работна заплата. И за цялата тази благинка се отблагодаряват на ГЕРБ като гласуват с две ръце за партията-закрилница на хрантутници.

Силно мотивирани са да гласуват, защото без ГЕРБ във властта, тези хора със сигурност ще изгубят прехраната си.

Те и семействата им са приблизително 800 000 потенциални гласоподаватели в страната.

Към тази група можем да прибавим и работниците и служителите в различните общински фирми като „Озеленяване“, „Паркове и градинки“, „Чистота“ и пр., които са силно зависими от общинската администрация.

Корпоративен вот:
Този вот се осигурява от Фирмите, които биват вечно избирани да изпълняват и усвояват различни обществени поръчки. Работниците в тези фирми са втората най-голяма група, гласуваща за ГЕРБ.

Благодарение на корупцията, която се вихри в страната, стотици съмнителни фирми (близки до властта) печелят обществените поръчки, финансирани от европейските фондове.

Това са фирми които:

  • Строят пътища
  • Чистят и сметоизвозват.
  • Разработват софтуер за държавни учреждения.
  • Поддържат уличното осветление.
  • Много други…
  • Други фирми са тези, под крилото на управляващите, на които ГЕРБ позволява да извършват нерегламентирана дейност и да не спазват всички правила. Чрез различни законови и административни мерки властта им осигурява монопол…

Системата с корпоративния вот е такава, че собствениците и мениджърите здраво осребряват гласуването си за ГЕРБ. А те от своя страна плашат работниците си, че ако Бойко загуби властта, те ще останат без работа.

Корпоративният вот възлиза на между 100 000 и 400 000 избиратели в зависимост от това дали работниците са склонни да сменят често работата си.

Директно купуване на гласове

Въпреки ширещите се митове, прякото закупения вот в България не носи чак толкова много гласове. Причината е, че то е много несигурно. Въпреки това, чрез купуване на гласове могат да се привлекат между 100 и 200 хил. избиратели.

А не е сигурно, защото Партията-плащач няма никаква гаранция, че след като даде 50 лв. на гласоподавателя, той ще е лоялен и наистина ще гласува за нея.

Затова се купуват гласовете на слабограмотни и боязливи хора от малцинствата, които не могат да разсъдят, че в тъмната стаичка са неподвластни на плащача. В последно време се наблюдава и купуване на много възрастни хора, живеещи в нищета. Но този брой е малък.

Системата с купуване на гласове е рискова, затова до нея ГЕРБ прибягва предимно косвено и то най-вече при местни избори.

А ето как става купуването на гласове за Парламентарни избори: Шайката на Борисов спонсорира малки партии, с които впоследствие прави коалиционен кабинет – РБ, АБВ, Патриотите… Така основните купувачи на гласове се оказват не ГЕРБ, а коалиционните партньори в тяхното управление.

Въпреки това отделни кандидат-депутати на ГЕРБ на своя глава са пазарували гласове – най-често с цел да изпреварят в местната листа някой свой съпартиец, също кандидат за депутат.

Така в полза на ГЕРБ гласуват между 100 000 и 200 000 купени гласа в различните избори.

И накрая, но в никакъв случай на последно място: Откакто ГЕРБ взеха властта, на избори не е важно кой как гласува – единствено важно е кой брои гласовете. А гласовете в България се броят по изборни списъци, в които фигурират огромно количество починали граждани – или т. нар. мъртви души. И ако дори мъртвите със своя глас от отвъдното не съумеят да докарат изборна победа на Борисов, в ход влизат фалшификаторите от комисиите, които директно подменят изборните списъци с гербероугодни такива. Това вече е тънка работа – като за Цветан Цветанов.

След всичко гореизброено, ние от Skandalno.net вече имаме отговор на въпроса: Кой гласува за ГЕРБ?!?

Разбира се, има една малобройна прослойка, която подкрепя ГЕРБ безплатно и безвъзмездно. Това са хора с крайно повърхностни разбирания за политиката, оперирани от каквато и да е социална чувствителност.

Те провиждат успехите на ГЕРБ в строителството на магистрали, санирането на блокове… и горещо вярват в силно пропагандните медийни внушения за някакви мними икономически успехи на управлението. Пропаганда, която им внушава, че ако все пак в управлението на България има някакви недъзи и неудачи, то за това са виновни „комунистите“. И слушат, и гледат, и вярват тези потомствени анти-комунисти (част от които са и наследници на фашисти-б.а.) без дори да им хрумне, че комунизъм в България никога не е имало, а социализма си отиде преди 30 години. За сметка на това пък от 10 години насам страната ни стремглаво се е втурнала да гради корпоративния фашизъм.

Тези граждани не се вглъбяват в това да анализират ситуацията. За тях е важно, че пътят е ремонтиран, без значение качествено ли е направен и колко пари са дадени за него. Не се замислят, че която и партия да дойде на власт, строежите на магистрали и пътища ще продължат, защото парите се дават от Европа. Виждат, че заплатите се повишават, но не отчитат, че причината за това е високата инфлация. Толкова висока, че повишаването на доходите въобще не може да я компенсира… и хората всъщност обедняват.

Най-мазохистично тази малобройна група приема, че линията на бедност в България не е реалната, а тази, която е определил Бащицата-Фюрер Бойко Борисов, а да си плащаш все по-увеличаващите се данъци е въпрос на престиж. Тези хора не се впечатляват от това, че заради разбитата здравна и социална система сънародниците им гинат като мухи. За бедните, възрастните и инвалидите, смятат, че са си виновни сами.

И на въпроса – Кой гласува за ГЕРБ, тези фашисти с чиста съвест отговарят – Аз! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Само планът чаушеску ще спаси българия от българоубиеца борисов

  2. АЗ ПРЕДЛАГАМ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГА Е РУМЪНЕЦ А МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО КИТАЕЦ !ТОГАВА НЕЩАТА ЩЕ СИ ОПРАВЯТ !

  3. досега каскета и боци можеха да се арестуват има много доказателства и какво ви пречеше

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *