КИТАЙСКАТА СТЕНА НА ЗЕЛЕНСКИ

Прочетох с вътрешно ликуване  изключително интересната статия на набиращия все по-голяма популярност политически и военен наблюдател Рафаел Фахрутдинов, озаглавена „Зеленски реши да копира отбранителния план на Хитлер“.

Без да съм военен специалист ( да влизам в подобна роля е смешно ), дори само от позицията на историк, изучавал и военна история, не мога да не се съглася с логичните заключения на автора – бляновете на Зеленски за изграждане тепърва на някакви колосални отбранителни съоръжения са абсолютно нереализируеми.  

За да бъде осъществена подобна отбранителна линия, е необходима петилетка на интензивно строителство, което е невъзможно за сринатата, грохнала, потънала в трупове и дългове Украйна. Нито ЕС, нито САЩ ще се напънат да й помагат с пари, материали и експерти. А дори това да стане (?!), мравките-строители пак трябва да бъдат излъчени от самата Украйна, която в същото време ще праща и бойци на фронта. Откъде издъхващата страна ще намери две мощни армии – на строители и на войници – след като вече зарови три поколения на фронта –  измерими в един милион погубени животи – и в момента й се налага да мобилизира насилствено мъже и жени от 17 до 70-годишна възраст? Ако такъв „египетски строеж“ бъде започнат,  Русия, естествено, няма да стои със скръстени ръце и ще го унищожи още на първата копка. И още, и още аргументи, убеждаващи всеки нормален човек в несъстоятелността на такова имагинерно предприятие, които авторът на статията скрупольозно изрежда.

Но огласеното от вече съвсем тесния наркомански кръжец на Зеленски, намерение да изгради украински вариант на Великата китайска стена, който навярно също ще се вижда от космоса, е интересно в друг аспект. То доказва трагичната деградация и разкапаност не само на политическия и военния, но и на когнитивния потенциал на фашисткия режим в Киев ( който впрочем винаги е бил незавиден ). Това са полунощни наркомански привидения на шепа отчаяни дегенерати, фантасмагории, които се разсейват с първите лъчи на утрото. Същата диагноза важи и за менторите им в НАТО. Щом са стигнали дотам да строят кули от облаци, значи са в кома, от която има един единствен – летален – изход.

Можем само да се смеем на подобни нелепи приумици. Какво става със „Слава Украине“? Ами със заявлението, че Зеля е най-великият политик и най-влиятелният евреин на днешната епоха? Ами с надеждите на българската евроатлантическа агитка, бляскаво изразени от дълбокия мецосопран на Асен Василев, че „Украйна е иманентно обречена да победи“ и затова България трябва да застане на нейна страна в започналата война? Спомени, спомени…които непрестанно трябва да тикаме в муцуните на нашата еничарска родоостъпна сган. Ако има нещо епохално в случая, това е само глупостта на малоумниците, които управляват България и ЕС.

Историята помни такива злодеи – царе,  императори, узурпатори, които, изправени пред неотменния крах, се гърчат и се мятат насам-натам, бълнувайки как с едно махване на ръката, с магическа пръчка, ще разгромят врага. Калигула е заповядвал планините да се превръщат в равнини, да се променат леглата на реките. Нерон си е въобразявал, че с лира и песен ще спре войските, настъпващи се срещу него. Лудите диктатори нямат смелостта да погледнат истината в очите. Те сънуват. 

Вероятността Зеленски да изгради гигантската отбранителна линия, е толкова голяма, колкото да построи Хеопсовата пирамида.  

Обявайки подобни намерения, режимът в Киев недвусмислено обявява своето поражение.

Остава му само наглостта – това щяла да бъде „отбранителна линия срещу болшевизма“. Ресто, не струва, укрофашисти – болшевизмът не е руско, а ционистко явление.

Зеленски вече изгради нещо колосално – гробищата с размери на метрополии, с които покри Украйна. Това ще бъде неговият канибалски паметник, това е чудовищният спомен, който ще остави на човечеството. Същият кошмарен мемориал, в който се превръща и Газа.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. И това става по заповед на Англосанксонците и с тяхно съдеиствие. Русия трябва да върне тази услуга на мародерите от америка и запада

  2. За съжаление- кошмарен мемориал на жертвоприношен@ята на сатанистите.
    В Откровение е казано и написано- змеят ще бъде вързан за 1000 години. След това ще бъде пуснат за малко- и ще бъде унищожен завинаги.
    Налага се да минем през това.

  3. От мен запомнете три неща:

    Първо: Преклонената глава е лесна за отсичане.
    Второ: По- добре никога, отколкото късно!
    Трето: По- умният никога не отстъпва!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *