„Като две капки вода“ удари дъното, половината не могат да пеят, гримът им ужасен

Азис СтивиТова е всеобщото мнение на мазохистите, които все още гледат шоуто „Като две капки вода“ и очакват нещо интересно да се случи. Само че това, което се случва на екрана, е от предаване на предаване все по-голяма скука.

Водещите дотолкова се изчерпаха, че започнаха да празнуват семейните си празници в ефир и да се бъзикат дежурно с Маги Халваджиян, защото с Фънки просто не смеят. Плоски шеги, неумели скечове, отегчават все повече и повече зрителите.

Тази година участниците също се дънят яко, въпреки че някои от тях се водят известни певци. Азис успява да докара всяка една песен до маане, дори известната на Стиви Уондър „Обаждам се да кажа, че те обичам“. Докато се правеше на слепец, той пъргаво като козичка прескочи всички стълби и удиви дори свикналия да си мълчи Фънки. Фицата в образа на Нети повече го докарваше на Офелия, миг преди да се удави в езерото. Нона пък показа Майкъл Джексън от женския му период, никой не скри едрите й гърди и те се мятаха под драпираното мъжко сако. Криско пък така беше маскиран като Ирина Флорин, че да ти се доплаче.

Гримьорите тази година са под всякаква критика, явно се пести и откъм грим и откъм тоалети, защото трети сезон поред Шер излиза да пее с една и съща перука и едно и също трико с мрежест чорапогащник.

Само трима от участниците се представят добре –  Ненчо, около когото се суетят всички, Криско, въпреки гримьорите и Жана Бергендорф, която е безспорният победител, но никога няма да получи наградата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *