Камен Воденичаров ще става татко, иска да осинови дете

Камен легенКамен Воденичаров вече сериозно се замислял да осинови дете.

Той имал възможност да го гледа, ще му предложи много добри условия, но е скептичен дали ще му разрешат. „Като знам колко са трудни и оплетени законите, разрешителните, медицинските, проучванията и  всичките тези процедури, ще е доста  трудно  това да се случи, скептичен е актьорът. Но въпреки това бих направил стъпка в тази посока, пък каквото стане. Въпреки че много искам да отгледам дете е да му дам цялата си любов.

Камен  признава, че никога не е предлагал брак,  макар  че е имал три-четири големи любовни връзки  в живота си и е смятал, че иска човека до себе си за цел живот.

 „Може би при мен е прекъснат полет и търсене или пропуснат миг, но съм имал два момента в живота, в които бях на крачка да го направя, но все заради нещо голямата стъпка се е отлагала”, казва актьорът. С бившата си голяма любов Елина Кишишева са започнали да се виждат отново.

„В продължение на доста години не контактувахме, обаче  две-три се виждаме доста често. Елина ми беше и пак ми е един от най-близките хора и даже имаме общи проекти за работа”, разкрива Камен.

Освен в шоуто „И аз го мога”, в живота той също е правил голям брой екстремни неща. Например е пилотирал самолета от София до Варна за цели пет минути с 42 пътници на борда, които пък не знаели, че той стои в кабината . От любов е купувал самолетен билет до Париж и е изненадвал любим човек и се е катерил по улука до третия етаж до прозореца на момиче, в което бил влюбен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *