Кошмар! Баща уби, разчлени и сготви четиригодишната си дъщеричка

АниЧетиригодишната Ани, която изчезна преди седмица в центъра на Атина е била всъщност убита,  казаха от гръцката полиция.

27-годишния й баща Станислав Бакърджиев, който обяви, че я е изгубил на улицата,  е нейният убиец. Полицията доста се затруднила, тъй като никъде не намерила детето живо или тялото му. След разпити обаче станало ясно, че няма да видят Ани жива.

Днес изплуваха още подробности от зловещата трагедия. Първо бащата убил малката си дъщеричка, след това тялото на детето е разчленено от Станислав  и сготвено с други продукти във вид на манджа. По този начин убиецът  искал да отвлече вниманието на хората и полицията, че това просто е изхвърлена храна, а ако бъдат открити частите от телцето, че е на животно. Докато е хвърлял „сготвеното“  тяло на момиченцето, престъпникът излизал с кърпа на главата, за да го помислят за жена.

Едната част от тялото на детето е изхвърлено, сготвено с картофи  в кофите за боклук, а друга в тоалетната чиния на дома му, само сварено . Точно там са намерени и остатъци от кръв, от която е направен ДНК тест, който съвпаднал с този на малкото дете.

В показанията си бащата се оправдал, че не той е убил детето си, а когато се събудил, го намерил мъртво на дивана, обляно в локва кръв. След това решил да разчлени трупчето и да го сготви, за да не разбере майката, която през това време била в Германия.

Зверството потресе цяла Гърция. Бащата е българин, а семейството работело в Южната ни съседка

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *