Карбовски се Изгарви с Моника Валериева, откри професията на тайния й обожател!

Моника ВалериеваМартин Карбовски напомни за себе си по странен начин.

Той използва букетите от 101 червени рози, които Моника Валериева получава всяка седмица и изчисли, че струват 535 лева на седмица. А умножено по  четири седмици в месеца е равно на 2 140 лева.  

„Аз съм математик и по логиката на математиката този човек не работи нещо обикновено, не е даже депутат или министър, тъй като трябва да дава половината си заплата за китки. А може пък да е гробар, който обира цветята, останали от опечалените или има някаква друга високо платена професия, за каквато аз не се сещам да съществува реално и законно в България“, заяде се журналистът в профила си във фейсбук.

„Толкова пари за цветя без се*с!?! Ами като отидат на другия етап – подаръци, вечери, екскурзии, почивки… не ми се мисли колко ще му струва на клетия човек!“ – изохка театрално журналистът, който не чу, или се направи, че не чува, че мъжът е чужденец.

Моника веднага му отговори без заяждане и без злоба. Тя подхвърли, че той като мъж, би трябвало да е чувал за думата ухажване и че в такъв период е съвсем нормално да пращаш на другия цветя. И ако не го е правил и не е ухажвал жени, си е проблем на самия Карбовски.

Валериева добави още, че жестовете не се изчисляват в пари! „Едно е да бях приемала подаръци… но това са цветя, не бижута и дрехи и не може да си правиш произволни изводи за морала ми чрез тях. Карбовски, пожелавам ти и ти да имаш толкова пари, колкото рози съм получила аз, за да може да ухажваш жените както трябва“, написа в профила си Моника.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *