Яков Кедми пред Карбовски: Европа е бита карта. САЩ скоро ще я изоставят! (С ВИДЕО)

Международният анализатор и военен експерт Яков Кедми даде ново интервю за YouTube канала на Мартин Карбовски. В разговор с журналиста той даде отговори на въпроси като:

• има ли опасност България да стане плацдарм?

• на крачка ли сме от натискане на червеното копче?

• как ще се развие световната геополитика, ако през ноември Тръмп спечели изборите в САЩ?

• има ли бъдеще Европа и в частност ЕС?

• И още – анализ на войните в Украйна и тази в ивицата Газа. Припомняме ви накратко биографията Кедми: Роден е през 1947 година в Москва. Израелски държавник, дипломат, международен анализатор по геополитика и политическа икономия. В периода 1992-1999 г. е ръководител на израелската спецслужба „НАТИВ“, която организира извеждането на евреи в Израел чрез специални операции.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Само и единствено тук един умен човек може да намери адекватна информация. В останалите наши абсолютни парцали има само кретенска злоба и простотия. Фрог нюз държи палмата на идиотите, след него са Факти, Сега, Труд и др. Влезте в тези източници само за да видите разликата. Факти има един абсолютно фиктивен форум от тролове, където вони от километри.

    • Съгласна съм изцяло с вас.От много време по хигивнни съображения не чета тези продажни,лъжливи медии, които разчитат на промитите от проамериканската пропаганда мозъци.

  2. Четиридесет процента от френската армия били със свръх тегло, 10% били направо освинени. Това от независимата западна преса.

  3. Анализ, защо а не какво се случва, е достъпно за незаменими, мислещите, недостъпно за каво инхормираки с клишета. Изглеждаме еднакви но не сме. Едни са вложили огромно време и цял живот се усъвършенстват да са адаптивни, както и светът да се променя. С широки интереси, културни, социални, военни, стратегия, тактика, г-н Кедми е постигнал съвършенство в своето дело, приет е в Израел без роднини там, а това е оценка. Човек става такъв какъвто може. И връзка с България има, знае историята ни, сегашни и идващи събития

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *