Плевнелиев Твърдо и Мъжествено: Никога няма да признаем Крим за руски! Путин е Агресор!

плевнелиев порошенкоНе признаваме и никога нашата страна  няма да признае незаконната окупация и анексирането на  Крим от Русия!

Това беше поредната изцепка на отиващия си и преждевременно вече забравен от историята български президент  Росен Плевнелиев, която изтърси  по време на съвместен брифинг с пристигналия у нас украински президент Петро Порошенко.

„България е принципна държава. Тя  не признава резултатите от референдумите, които бяха направени в самопровъзгласилите се републики Донецк и Луганск! За нас Крим винаги е бил част от Украйна, а Украйна -част от обединена Европа! Ние ще подкрепим Украйна и нейното европейско бъдеще!

Ще бъдем рамо до рамо с нея и ще й помогнем да влезе в ЕС! И това е ясната и категорична принципна българска подкрепа за бъдещото на Украйна.

С украинския народ имаме приятелски отношения повече от 10 века, затова ще бъдем с него и до него.

Няма да подкрепим никаква агресия спрямо страната и ще бъдем нейн верен съюзник“, удари се в гърдите Плевнелиев.

Това изказване предизвика поредната вълна на недоволство в социалните мрежи.

С основание българи попитаха що за безпринципна позиция има президентът ни и дали поне веднъж ще защити българските национални интереси.

Ние също сме озадачени от двойния аршин, с който Росен мери рефередумите.

Той веднага призна Брекзит и изобщо не го постави под съмнение, макар че там резултатите „За“ и „Против“ бяха много близки.

В същото време референдум, в който руснаците от Крим поискаха да се върнат в Русия с 85 процента „Да“ – за него е нелегитимен.

С каква мярка мерите, господин президент? От кой демократичен правилник я взехте… и кой ви обърна мисленето така, че да превърнете България в единствения враг на Русия?

Не усещате ли, че след вашите популистки соросоидни изказвания Москва все повече и повече охладнява към нас и вече ни възприема като враждебна страна?

Не се ли притеснявате, че Порошенко, който беше отрязан и от американските си, и от европейските си господари заради присвояване на огромни суми от средствата, които получи уж за възстановяване на Украйна, не е приет добре никъде в ЕС, освен в България?

Не се ли притеснявате, че собственият му народ му иска оставката заради далаверите и отчайващата бедност, а ние тук го посрещаме с отворени обятия? Не е ли Порошенко един диктатор, който не се посвени да заповяда братоубийствена война, бомби над детски градини и болници и прокуди 3 милиона украинци да търсят препитание в Русия?

Това ли са бъдещите приятели на България?

Кой ви плаща да закопавате родината ни и да ни скарвате с Русия?

В името на какво? На прогнилите американски имперски ценности и интереси, или на разпадащия се ЕС?

Кой е господарят Ти, господин президент?

Не е ли народът, който Те избра?

Или изобщо вече не се сещаш, че има български народ и той също има свои интереси, предпочитания и не харесва омразата Ти към Русия, която никой друг политик не смее да изразява така нахално и безпардонно?

Росене, Махай се!

Ти си срамно, позорно петко върху снагата на България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. И ние не те признаваме за президент, ама на. Стоиш си и ни излагаш

  2. Това е президент директно казва истината ,а тя е русия е терористична държава избива съседните си народи.За това руските посерковци в България него обичат ,като този сайт.Путин е педофил.

  3. И коя война е започнала първа Русия бе Николай? Я преговори историята.

  4. НИТО Е ИЗЦЕПКА , НИТО Е ЗАБРАВЕН ПРЕЗИДЕНТЪТ ! Ваш,та мамица Червена , каскетаджийско – рубладжийска сган ! Малко време не стигна на “ Ловните роти “ , на “ Шпицкомандите “ и на четите на ВМРО в Царство България да отрежат главите на цялата Българска , комунистическо-каскетаджийска паплач като подлоги на Червена Москва и Коминтерна … ! Сега нямаше да го има и Червеното им комунистическо котило да драска горенаписаното … ! Работата още стои недовършена …..!!!

    • Явно и вас не са успели да ви избият после, паплач продажна!

  5. Този Смехурко е вече опасен. И притеснителното е това, че както малоумно е джавкал като член на БКП срещу Рейгън, така сега го прави срещу Путин. Какво неангажирано мислене, какво родолюбие! Плазмодий, на който не можеш да имаш доверие.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *