Скандал! Списание Forbes Обяви Маги Халваджиян за „Най-Успешния Човек в България“!

Маги загорялМаги Халваджиян за пръв път оглави българската класация на Forbes – Топ 70 на българските знаменитости.

Този път начело не е спортист, а шоумен. Причина за това са успешните проекти на Халваджиян, които се превърнаха в най-рейтингови и най-печеливши у нас.

Класацията на Forbes е интересна с това, че отличава звездите, които успяват да превърнат изкуството си в бизнес.

А що се отнася до бизнеса, Маги няма равен на себе си. До каквото арменеца се докосне, го превръща в пари! А ако види, че не е достатъчно печелившо, го зарязва и започва да се занимава с друг проект.

От списанието го наричат „практичен човек, който започва с малки проекти, влага неголеми  инвестиции и чака да се възвърнат, при това двойно“. Още преди години Маги започнал бизнес със снимане на видеоклипове на родни песни, след това – на реклами, а накрая и на световноизвестни формати, като „Х фактор“ и „Като две капки вода“.

„Стигнах тавана и от няколко години се опитвам да го пробия, но но мога“, казва скромно в интервюто си за списанието Халваджиян. Сега той се опитва да пробие с филми в чужбина.

Да. Пробивен е и може да превърне и пясъка в пари, коментират негови колеги.

Зрителите обаче са раздвоени и не смятат, че всичко трябва да се мери само с пари. Те припомнят, че продуцентът започва интересни проекти, но не ги довършва и те нямат продължение, въпреки зрителския интерес. Така се случи например с предаването му „Големите надежди“, което беше певческо шоу за деца, но имаше само едно издание и въпреки обещанията, че ще има нов сезон, потъна някъде и повече не се състоя, понеже не било на печалба.

Същото се получи и с цирковото шоу „И аз го мога“. То беше интересно, но глътна повече пари, отколкото донесе, а зрителите и към ден днешен си чакат втория сезон.

Тази година пък е под въпрос ще има ли „Х фактор“. За пръв път през юли кастингите още не са обявени и мераклиите за сцена се ослушват! Но явно тази есен възможността да се изявят ще ги прескочи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ud0vx_WvEX4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *