Шок! Албена Вулева ще се бори за званието „най-красива българка“

Албена по гащиСиндромът „Анита Мейзер” вече набира все по-голяма инерция у нас.

Поредното доказателство, че сме обхванати от него е  фактът, че тв водещата Албена Вулева най-неочаквано попадна в годишната класация на Viewsofia за най-красивите  българи.

Всяка година изданието излъчва 25 жени и 25 мъже, които са  осебили по един или друг начин вниманието на аудиторията през годината и са се запечатали в съзнанието на хората по един или друг начин.

За включването на Албена Вулева в престижната класация изданието се аргументира със следните думи. ”Поради безпощадната си откровеност към българските знаменитости и липсата на лицемерие и задръжки, тя е една от най-мразените телевизионни водещи  от  елита в България, защото същият този елит попадаше в устата й и тя буквално го сдъвкваше и изплюваше.  В последния сезон на VIP Brother за пореден път натуралната блондинка направи много добър сатиричен опит да се надсмее над хората, които се взимат твърде насериозно и се самовеличаят, обаче  за съжаление пак не всички успяха да я разберат. Ние пък я разбрахме и си я харесаме, защото няма нищо по-красиво от истината, дори когато е болезнена.”

Думите на хората от изданието са точни и безпощадни като самата Албена.

И други участнички  в риалитито – певицата Йорданка Христова и плеймейтката Елена Кучкова също се намират в класацията. В нея има номнирани и много актриси и спортистки. Ирмена Чичикова, която е носителка на наградата Аскер, режисьорката  Майя Виткова също са сред избраничките. Креми Оташлийска и Ема Паунова пък са моделите, признати за най-хубави и престижни, а от спортистките в класацията са  Албена Денкова, Сани Жекова, целият ни  отбор по художествена гимнастика, Цвети Пиронкова и Евгения Раданова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *