Георги Христов Бесен: Предложиха ми 100 бона, за да се излагам! Изгоних ги! Виж Тук:

Георги ХристовГолямата звезда на родната естрада Георги Христов отказал цели 100 000 лева, които продуцентите му предложили за да стане един от участниците  в шоуто „ВИП Брадър“.
Не могат срещу никакви пари да  ме купят и да ме накарат да се излагам, категоричен е певецът. Знам им номерата, видях ги! Те могат да направят и най-стойностния човек на маймуна, твърди  изпълнителят на „Черно и бяло“.
Негови колеги  споделят,  че Жоро бил ужасен от интригите миналата година и замесването му в предаването индиректно от дует „Ритон“. Тогава Катя и Здравко го топнаха пред цяла България, че бил пияница, че ги държал с часове на телефона и псувал Катя като каруцар. Кичка Бодурова се опита да го защити, но те сдъвкаха и нея. И не спряха да я мачкат психически по време на цялото предаване.
Това е евтина и мимолетна слава, която някои се опитват да спечелят от екрана. Без да се усетят, че подобни участия съсипват репутацията им, категоричен е Жоро.
Нито се продавам, нито искам да се излагам.
Каквато и сума да ми предлагат, няма да вляза там.
Продуцентите обаче мислят друго и продължават да го ухажват. Те знаят, че Георги Христов я е окъсал с парите и рано или късно ще се съгласи, издават от кухнята на предаването.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qaCEzzAe1HI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *