Какво Скриха БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ и РБ за СЕТА? + Ето кои НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ подписаха Договора и на какво Обричат България! Виж Тук:

„Приемането на СЕТА категорично е във вреда на България и на цяла Европа. Търговското споразумение уж с Канада, но всъщност със САЩ обслужва единствено големите транснационални корпорации и стоящите зад тях олигарси, и е бич за обикновения европеец“.

Това е категоричното мнение на Крум Зарков, член на ИБ на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в Русе.

„С присъединяването си към това споразумение ние дозакопаваме страната си и ликвидираме икономиката и останките от селското й стопанство“, обясни Зарков. „Каква сметка ще имат българските стопани  да садят екологично чисти домати и краставици например, когато същите, но ГМО ще пристигат с тонове от Канада на много по-ниски цени и ще заливат хипермаркетите, а хората у нас, които масово са с ниски заплати, ще предпочитат евтиното, а не качественото?

Как ще излезе и сметката на животновъдите ни? Това е цял отрасъл, който и без това в момента замира, защото ЕС ни плаща да не произвеждаме мляко, за да не сваляме цената на наличното. А какво ще се случи, когато Канада и САЩ ни залеят със сухо и кондензирано мляко, което тук ще се превръща в прясно с помощта на различни химикали и стабилизатори? Ще заколим кравите, защото няма да са конкурентноспособни на пазара. А това, че децата ни ще пият химия и боклуци, вместо истински продукти, никой не го интересува!

Същото ще се случи със свинефермите. На фона на тоновете генно-модифицирано вредно за здравето свинско месо, с което ще ни залеят отвъд океана, нашето няма да се купува. Големите вериги, които всъщност са големите играчи на родния пазар и обслужват глобалните корпоративни интереси, окончателно ще резнат българските производители /те и сега ги режат достатъчно/ и на витрините вече няма да има нищо родно. Дори агнешкото ще е вносно, да не говорим за пържолите, които Канада бълват, хранейки свинете си с ГМО- царевица и други модифицирани продукти.

Търговското споразумение с Канада ще ликвидира цялото селско стопанство в България от корен, особено ако започнем и внос на пшеница и олио.

Някой ни лъжеше, че ако приемем СЕТА, ще паднат визите за Канада. Няма такъв договор и двете неща не са обвързани“, издаде Зарков. „Пък и да се появи такава оферта, сделката пак ще е кон за кокошка. Бъэлгария ще внася отровни храни, а ще изнася мозъци!

Вчера спецове от ГЕРБ бодро излъгаха българите, че споразумението ще увеличи износа ни.

За Бога! Кой ни е забранил да изнасяме за Канада и в момента? Но какво всъщност имаме да изнасяме? Те ще ни пращат домати, ние ще им отвръщаме с чушки ли? При положение, че вече и чушки не произвеждаме, а си ги внасяме… А може би ще им пращаме мускали „Българска роза“, цървули и калпаци?

В момента България изпитва все по-остър недостиг на кадри, които бягат в чужбина, защото тук заплатите са като за туземци. А след подписването на СЕТА от страната ни ще се изнесат и последните специалисти. Ще остане само простолюдието и пенсионерите, които ще нагъват ГМО… А после Евростат бездушно ще отчита, че ние сме страната с най-много онкоболни и първи по всякакви заболявания, както и по смъртност. Защото другите държави ще успеят да защитят интересите си, но ние не“, категоричен е Зарков.

Крум Зарков посочи с пръст българските евродепутати, които гласуваха вчера „ЗА“ СЕТА и предадоха интересите на България: „Повечето от българските евродепутати не са  подкрепили СЕТА , с изключение на четиримата от ГЕРБ и Ангел Джамбазки. И аз наричам тези петима души „скъпо платени лобисти на огромните корпорации и национални продажници“. Тези продажници натиснаха и българския парламент да гласува, но след изборите през март парламентът ще е в друг състав и БСП твърдо ще се изправи срещу унищожаването на икономиката на България и риска за здравето на хората. БСП ще настоява за запазване на работните места и ще се противопостави на унищожаването на селското стопанство.

Ако СЕТА влезе в България, нашето селско стопанство ще стане бутиково. Богатите хора у нас ще пазаруват само от частни екоферми и няма да позволяват на децата си да ядат боклуци. Останалите ферми обаче ще фалират, а обикновеният народ масово ще започне да се тъпче с ГМО.

Политиците ни скриват и нещо друго. Цяла Европа в момента се тресе от протести срещу СЕТА. По улиците са излезли милиони фермери, работници, природозащитници, патриоти… Вчера пред европейския парламент се е състоял огромен протест.

Само ние, българите, мълчим!

Защото медиите ни мълчат!

А медиите са зависими от евро-атлантическите лобита на ГЕРБ и РБ.

Кого обслужва политическата ни класа? Избирателите си, или корпорациите, които яко плащат?

И не извършиха ли тези нашенски дясно-евро-атлантически неолиберални глобални лобисти най-долното предателство срещу народа си?

Време е за Народен съд! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ЗА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ? ТОЙ НЕ Е ПОДКРЕПИЛ СЕТА!
    ВИЕ СТЕ МАНИПУЛАТОРИ!!!

    • До Ivan Petkov:

      Абе, господинчо, я по полека с квалификациите! Влез в сайта на европейския парламент и виж как е гласувал Ангел Джамбазки. Той е единствения български евродепутат, който е гласувал с „Въздържал се“. Има го документирано черно на бяло. И знаеш ли защо е гласувал така? По причина, че в момента Патриотите тупат топката на място, за да се ориентират кой ще спечели изборите и съответно нему да пристанат! Ако ме разбираш. Колкото и да реве сега Джамбазки по медиите – той е гласувал „Въздържал се“, а не против СЕТА. Скандално.нет – Цялата истина само при нас!

  2. Ангел Джамбазки и като останалите педеасти, но се е маскирал като патриот!

  3. И сега започваме да ядем още по-големи боклуци ли! Браво!

  4. Има и друг вариант. Възможно е българските фермери да не изгубят бизнеса си, а техните стоки да се изкупуват от богаташите на България, Европа и Канада, ако разбира се, са без „подправки“. А боклуците произведени в Европа и Канада, ще се продават на беднотията. Та нали целта на господарите на света, така наречените „билдерберги“, е населението на земята да се намали от 7 милиарда на 500 милиона. Едно време Мао искаше да се намали населението, чрез намаляване на раждаемостта. Сегашните управници милиардери смятат, че това е губене на време. Най-бързо това може да се осъществи, чрез войни, болести, глад и мизерия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *