Синът на Искра Фидосова Живее като Принц! Вижте колко пари хвърли за едноседмична ваканция:

Единственият син на Искра Фидосова – Франсоа, си  живее като волно мамино синче, което пръска пари с шепи… защото ги вади от бездънен кладенец!

21-годишният младеж реши да не студува в България и заведе гаджето си Лора на екстравагантна почивка в една от най-топлите и тузарски дестинации –  Тайланд. В екзотичната страна двамата влюбени изкараха цяла седмица, но не в обикновен хотел, а  в един от най-луксозните и скъпарски почивни комплекси там. Хотелът е толкова луксозен, че повечето българи дори не могат да си го представят. Клиенти на почивния рай са от олигарх и мултимилионер нагоре.

Гълъбчетата наели една от най-красивите вили с изглед към морето, а в двора имало хамаци, шезлонги, огромен басейн, масички за романтични вечери и всякакви други глезотии, каквито някой може да си пожелае. Цената на една нощувка в шикозния комплекс е 6 000 евро, без да се броят в цената останалите екстри, които гостите ползват и за които се заплаща отделно в края на почивката.

Лора и Франсоа се отдали на всички удоволствия, които могат да се купят с пари. Те се наливали с местни екзотични напитки, опитали ястия от цялата кухня, обиколили всички пазари наоколо да си напазарят красиви вещи, а накрая си подарили уникална разходка със слонове в джунглата. За справка на нашите читатели цената да пояздиш слон за един ден възлиза на 2 000 лева на човек.

„Откъде пари за такова нещо, когато Фидосова работи като обикновен нотариус в Монтана“, питат се наивници.

Явно, който от ГЕРБ се е отъркал във властта, дори и изгонен след това, печели достатъчно, за да живее като цар до края на дните си. Особено ако е цар и в рекета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *