Какво се случва с Мария Гущерова? Вижте я без фотошоп:

Мара Отварачката стресна зрителите на „Черешката на тортата“ не само със засуканите си неадекватно претенциозни манджи, които й сготви друг, но и с външния си вид.

Явно и тя, като Андреа, твърде много разчита на фотошопа и когато се появи на екран, изглежда доста по-различно, да не кажем – направо стряскащо.

Зрителите забелязаха, че певицата е доста по-мургава, отколкото в клиповете си. Освен това, въпреки твърденията й, че миньончетата са младолики, тя си изглежда на 35 години и нито месец по-малко. Явно безкрайните козметични процедури, на които се подлага, или не са достатъчни, или не дават необходимия ефект.

Силно бие на очи, че си е правила лифтинг на челото и е опъвала бръчиците край очите. Но тази разкрасителна процедура направила така, че долната част на лицето й да увисне. И тук не говорим за прословутите джуки, които са нейна запазена марка, а за доста сериозни мимически бръчки, които тръгват от устата и насичат бузите малко преди челюстта. При опит да се усмихне, или да направи някакво сериозно изказване очи в очи с камерата, кожата на Отварачка Гущерова се нагъва като на 50-годишна.

Съветът на Скандално.нет е фолкаджийката колкото се може по-бързо да легне под скалпела и спешно да си оправи фасадата, защото скоро и фотошопът няма да е в състояние да й помогне.

За нейна чест обаче през цялото време тя не се правеше на изкусителка и разглезена богаташка. Цяла седмица Мария се явяваше на екран, облечена в тоалети с дълги ръкави – маркови и стилни, но не и разголени. Не се хвърли да готви, като някои от колежките си, по сутиен и гащи, не си потапяше деколтето в супата… Половинката на милионерския син Християн Гущеров по всякакъв начин се опита да покаже себе си като скромна и изискана дама. И почти успя! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *