Йоана Захариева преспа набързо и с Боби от „Къртицата“

Борислав гол замисленЙоана Захариева – Йоко и Борислав, които се срещнаха в „Биг Брадър Ол старс“ набързо оползотвориха искрата, припламнала между тях в предаването.
Двамата бяха избрали стратегия да го играят влюбени и така да останат на финал, но нямаше време връзката им да се развие, защото Йоко си тръгна първа, обрала негативния вот на зрителите.
Тя обаче не жали много, даде няколко интервюта, че вотът е нагласен, че продуцентите са я изхвърлили, а не хората пред екраните, след което се отдаде на по-приятни занимания, отколкото да позира в известната Къща сред останалите хищници. А любовната драма бе поета от Десислава и Зарко.
Нито Йоана,  нито Боби обаче оставят нещата недовършени и след края на предаването на общия купон, искрите между двамата отново припламнали.
йоко боби

Те били  забелязани в хитово  столично заведение, където се ухажвали бясно,  държали се за ръце и си хвърляли жадни погледи. Йоко и Боби се натискали, мляскали се жадно и не им пукало, че всички ги гледат. Както не им пукаше и в самото предаване.

Според приятелки на  певицата тя  няколко пъти прекарала горещи нощи с плейбоя от Казанлък, обаче бързо му се наситила. Креватните му умения се оказали далеч по-слаби, отколкото си представяла и тя счела, че като трофей го бива, но не става за постоянен любовник, затова го разкарала набързо, а той пък веднага си намерил друга.

https://youtu.be/lxYvJBgdIoc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *