Йоана се оля! Забравила си отрочетата в детската градина!

2

Йоана хвърлена от ПламенИзживяващата се като голяма моралистка Йоана Захариева  не само, че не е особено наясно колко ботокс да си сложи на лицето, за да не изглежда като мумия, но и не е  много осведомена  какво точно означава да си родител. След като излезе от Брадъра, тя взе двете си момчета при себе си, за да докаже каква добра майка е.  А по принцип те живеят при бившия й съпруг, но тя ги взима когато си поиска, тъй като принципно родителските права са присъдени на нея.

Откакто ги гледа обаче, тя редовно закъснявала да ги вземе от детската градина вечер и лелките буквално избеснявали, че трябва да стоят и да се грижат в извънработно време за отрочетата й. Певицата пристигала последна и с усмивка заявявала, че била много заета, но знаела, че те са на сигурно място.

Последната й изцепка обаче надминала всякакви граници на приличието и родителското загриженост.  Двете момчета  били забравени от майка  си, която пък си била изключила телефона. Персоналът останал сам с децата и когато вече станало късно, звъннали на бащата. Той дотърчал на часа и си ги взел, като обещал, че ще говори сериозно с бившата си. Точно този ден той имал сериозен ангажимент и се разбрал с майката тя да ги вземе. Тя пък забравила и се забавлявала в компания, а когато се сетила, че има да прибира рожби, вече било доста късно.

Йоана доказа майчинския си талант и в студиото на Жени Калканджиева. Тя пристигна с двете деца на интервю под предлог, че няма кой да ги гледа. Момчетата се държаха ужасяващо. Още преди предаването те буйствали в студиото, викали, играли на гоненица и изправили на нокти целия екип. По време на прекия ефир пък не престанаха да се въртят, да правят гримаси, да се блъскат едно друго и едва не се сбиха.

Жени не издържа и им направи заблежка, но Йоана се ухили и каза : „Страхотни хлапета са, нали?“

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lb–JkG58hM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *