Венета Райкова отново безработна!

Венета РайковаВенета Райкова е доста притеснена за бъдещето си като телевизионна водеща.

Тя прекарала празниците в нервно напрежение и едва изчакала да свършат, за да започне да си търси ново поприще в друга телевизия. Райкова  очаква закономерно съкращение и сваляне от екран поради факта, че телевизията, в която в момента води предаването си  „Дневникът на Венета“, е в кошмарно финансово състояние.

 TV7 отдавна е на автопилот, непрекъснато напускат репортери и технически персонал заради ниски и на всичкото отгоре неизплатени заплати. Водещите също се разбягвали и останали малцина ентусиасти, които я карали само на аванс. Отново тръгна слух, че е въпрос на време  ефирът на телевизията напълно да угасне. Това изключително много напрягало Райкова, която не можела да си представи бъдещето, без да е на екран. Затова се опитвала също да побегне навреме, но преди това  да се уреди в някоя по-стабилна медия.

Още през декември  Венета е пуснала всичките си връзки и чар да й бъде намерено топло и дългосрочно място в bTV. Тя непрекъснато  преследвала изпълнителния директор на телевизията, искала среща и му звъняла всеки ден. В програмната схема обаче няма пролука, която да бъде заета в момента от жълто предаване, тъй като и без това повечето блокове там силно пожълтяха.

https://youtu.be/vuJfCIwoTk0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *