Йоана Буковска Яхна Метлата! Изпокара се с всички актьори от „Откраднат живот“

РадинаЙоана Буковска и екранната й дъщеря Радина Думанян са се скарали яко по време на снимките на втория сезон на сериала „Откраднат живот“.

Двете не могат да се понасят не само по сценарий, но и в реалния живот на снимачната площадка отношенията им са изострени.

Тече едва втора седмица от началото на снимките, а героините не могат да се дишат. Йоана не само се държала като звезда, но искала и отношението към нея да е такова. Тя претендирала ,че е най-известната актриса във филма и като такава искала специално отношение и собствена гримьорна.

Карала се с всички и особено с Радина, която има главна роля и е много по-харесвана от зрителите, главно заради силното си екранно излъчване. Буковска искала повече реплики в сериала, с които да изпъкне, ядосвала се, че действието се върти повече около съперницата й и останалите персонажи и непрекъснато им подмятала, че не могат да играят, че не стават за нищо и заради нескопосаната им игра пред камерата сцените се снимали по няколко пъти.

Йоана-Буковска-в-новия-сериалМладата актриса Думанян накрая не издържала и избухнала. Тя набързо поставила Буковска на мястото й и даже помолила режисьора да я държи далеч от снимачната площадка, когато няма кадри с нейно участие.

Йоана обаче непрекъснато саботирала общите им снимки, правела груби забележки на колежката си и обстановката на площадката се изнервила тотално, разкриха хора от екипа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *