Калина Паскалева и Анита Мейзер се Сдавиха на тема коя е по-известна и коя е спала с повече мъже! Виж Тук:

аНИТА ЦИЦИМисис Анита Мейзер изпи чаша вино в „Черешката на тортата“, напи се и отвори уста като ханджийска порта.

Явно в предаването вече открито се избират провокативни личности, които вместо да готвят, създават интрига след интрига. Тъй като трите дами от тазседмичното издание на шоуто не се познаваха, Анита чистосърдечно призна, че се е позаинтересувала кои са те от Гугъл. „И там прочетох едни работи, не е за разправяне…“, каза срамежливо силиконовата ни застаряваща гордост.

„Какво прочете за мен“, заяде се Калина Паскалева. „Ами, то не е за пред камери“, смути се Анита.  Писателката обаче я въртя на шиш и американската съпруга накрая призна, че е прочела, че Калинчето е проститутка. Така пишеше в няколко сайта, оправда се тя.

„Ти ако вярваш на сайтове, трябва да се гръмнеш“, изсмя се нервно Моника Валериева. „То и за теб, Моника, пише подобни неща. И за теб!“ – върна й го Мейзер.

Така трите дами със силиконови бюстове, вместо да обсъждат кулинарни рецепти, започнаха да обсъждат жълтата преса и за коя журналистите са писали повече и по-големи пикантерии.

Калина шоколадЯвор Бахаров неочаквано зае страната на Анита и призна, че също е нарекъл Калина к*рва, когато тя се опитвала да му прави папарашки снимки пред заведение. „Ядосах се и й го казах“, призна актьорът. „Имам си личен живот и не искам никой да се меси в него“.

„Така де, щом е написала книгата „Дневниците на една ку*ва“, значи е нормално да я наричат така по сайтовете“, заключи опиянената от виното Анита, след което се извини на жълтата хроникьорка, че може би е сбъркала.

Паскалева обаче не издържа на нападките и особено на определението „долна проститутка“, което явно й е дошло в повече. И ден след скандалния епизод на предаването написа ядосано в профила си във Фейсбук:

„Нямам нужда от такова  лицемерие – първо ме провокират, после ми се извиняват. Това просто е досадно!“ 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *