КРАЯТ НА US-ДИКТАТУРАТА! ЕС ОТХВЪРЛИ ТТИП! Франция се Озъби на САЩ: Няма да подпишем! Не искаме ГМО!

ttipПодписването на договора за Трансатлантическо търговско и инвестиционно партньорство (ТТИП) между САЩ и ЕС няма да се състои.

Това заяви премиерът на Франция Мануел Валс. Той заплаши, че ще следи развитието на споразумението и страната му ще го блокира, ако започнат стъпки към  осъществяването му.

Споразумение за трансатлантическо партньорство не може и не трябва да има, особено във вида, в който то ни се предлага, отсече Валс. В сегашния си вид то задължава европейците да купуват стоки от САЩ, които сами могат да си произвеждат. Освен това американската страна на няколко пъти подчерта, че Европа излишно се плаши от ГМО храните! Те не са вредни и американците си ги хапват отдавна, без до момента да е регистрирана опасност за здравето им.

ttip3

Вероятно американците са мутанти или имат друг вид обмяна на веществата, шегуват се в социалните мрежи. Но са направени хиляди медицински изследвания, които доказват колко унищожителни за човешкия организъм са ГМО културите. ГМО влияят убийствено върху човешкия организъм, доказано водят до неконтролируемо пълнеене, а оттам до проблеми със сърцето и кръвната захар, а допълнително усилват и риска от отключване на  много болести, включително и рак.

Франция обаче не желае да излага на риск народа си и не иска американски хранителни стоки по рафтовете на магазините, особено месо и зеленчуци.

Фермерите там се вдигнаха на бунт. Голяма част от френските земеделци влагат много повече пари в екологични продукти, които са по-скъпи, но много по-полезни и не рискуват ничие здраве. С нахлуването на американските храни обаче, стоката им ще стане непродаваема заради цената.

По същия начин реагираха и унгарците, чиято икономика е застрашена. Само Меркел одобрява напълно ТТИП, не само за да се докара пред американските си благодетели, но и защото има да храни и много емигранти.

В същото време англичаните ликуват! Изключително модерно стана през последните дни да си правят селфита с криви краставици и банани, придружени от коментари в социалните мрежи: „Най-после падна диктатът на ЕС какво да ядем!“.

В последните месеци САЩ упорито ухажваха и натискаха Камерън да подпише споразумението, но той предвидливо си даде оставката и мераците на американците бяха попарени.

ttip2

Срещу диктата и номенклатурата в Брюксел се надигнаха много страни, които едва сега забелязаха, че изхранват 50 хиляди чиновници, които работят не само за себе си, но и вредят с решенията си на държавите-членки.

По-добре криви краставици, отколкото криви политици с пълни гуши!

По-добре родни домати, отколкото нафрашкани с химия зеленчуци.

По-добре яйца от нещастна кокошка, отколкото от незнайно с какво хранени американски ГМО-птеродактили.

ГМО

А най-добре да се даде свобода на всяка страна да реши какво да произвежда и продава.

Не да се храним с полски отровни гъби, 40-годишно замразено свинско от военния резерв на Белгия и риба, престояла 10 години в някой средиземноморски… хладилник!

А дано! Но да не забравяме, че 50 хиляди чиновници лапат яко в Брюксел и няма да пуснат кокала без бой.

Това са 50 хил. потенциални шпиони на влияние и за подривна дейност на САЩ в отцепилият се ЕС

Само дано разпадащият се ЕС не бъде заменен с американски такъв!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *