Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

СЛЕД БРЕКЗИТ: САМО БЪЛГАРИТЕ ГРУХТЯТ КАТО СВОБОДНИ ПРАСЕТА, ЗДРАВО ЗАЛОСТЕНИ В КОЧИНАТА ЕС ! – Виж Тук:

Бъдещият ЕС – Меркел, Бойко и румънците, ако не избягат!

Борисов МеркелСамо два дни след Брекзит ефектът на доминото започна.

Шведите първи обявиха, че също искат референдум, а днес Финландия заяви, че ще ревизира членството си в ЕС.

Испанците отдавна ритат срещу европейското си робство, а на последните избори крайнолявата анти-ЕС партия „Подемос“ там едва не спечели! Пригласят им и италианците.

Още преди Великобритания да обяви референдума си, Чехия твърдо заяви, че ако в съюза продължава режима на диктат и намеса във вътрешните работи на страните-членки, то те предпочитат да останат извън него. Искрите между Прага и ЕС пламнаха заради отказа на страната да приема мигранти и натискът, който й оказаха „Великите сили“, включително и заплахите със солена глоба.

По същия начин си изпати и Унгария, където като лавина започнаха да се надигат антиевропейски настроения, а Виктор Орбан заплаши с излизане от съюза.

Политолози с прискърбие вещаят края на ЕС и предвиждат краха да се състои до пет години.

Анализаторите сякаш едва сега прогледнаха и видяха, че ЕС е политическа пирамида, на чийто връх са застанали Белгия, Германия и Франция с подкрепата на Дания. А останалите слушат и изпълняват.

На страните – членки им се диктува и налага да издържат един огромен бюрократичен апарат в Брюксел, плащат безумно високи вноски, а насреща получават само заповеди и пляскане през пръстите заради кривите краставици, свободните кокошки, налагат им се директиви за задължителни гей-паради със статут едва ли не на национални празници, Брюксел потиска националните икономики и селско стопанство… Пълен диктат!

Доналд Туск, като представител на залъгваната все още от САЩ Полша с обещания за териториално разширение и икономическо влияние в посока Украйна, дори си позволи да каже на англичаните: Махайте се и то колкото се може по-бързо!“. В отговор домовете на полски емигранти и полско училище в Англия осъмнаха с табели: „Махайте се от Острова. Поляците вън!“

Това не беше проява на национализъм и ксенофобия, а отговор на истерията на Туск, който можеше поне да си замълчи. Или да реагира по-нормално на Брекзит.

На фона на истерията и голямото политическо клатене, което разлюля цяла Европа, Бойко Борисов единствен декларира твърдата позиция на България (тоест позицията на господарите му от САЩ), завинаги да останем в ЕС и да подкрепяме евроатлантическите ценности, понеже това е нашият път и друг нямало.

Има, господин Борисов.

Има друг път и той е да се даде по-голяма самостоятелност на страните-членки, да се изслушва мнението им, а не една наднационална олигархична клика да ползва народите на Европа като дойни крави! Хората искат истинска демокрация, реална пазарна икономика и плурализъм. А не уродливия американски неолиберализъм, който им се налага със сила от Вашингтон!

Това обаче е идеалистичния поглед към процесите! А ето какво ще се случи реално:

Европейският съюз ще се разпадне! Демокрация не се очаква!  Не влиза в плановете на САЩ за икономическо заробване на Европа с така важния за тях Трансатлантически договор ТПТИ! Така че да очакваме още по-зловеща диктатура. И все по-засилващо се зъбене и ръмжене към Мечока в източна посока!

Затова страните- членки ще се разбягат. Една по една!

Накрая в ЕС ще останем само ние българите, от едната страна да ни поплясква Оланд, а от другата – баба Меркел.

Но ние пак ще грухтим щастливо, като свободни прасета… здраво залостени в кочината! Skandalno.net

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за СЛЕД БРЕКЗИТ: САМО БЪЛГАРИТЕ ГРУХТЯТ КАТО СВОБОДНИ ПРАСЕТА, ЗДРАВО ЗАЛОСТЕНИ В КОЧИНАТА ЕС ! – Виж Тук:

 1. GG Отговор

  27.06.2016 в 9:18

  Винаги когато сме били в съюз с Германия, се е случвало точно това

 2. vasco beykov Отговор

  27.06.2016 в 10:37

  „Хората искат истинска демокрация, реална пазарна икономика и плурализъм.“ – хората искат – въпроса е кой и по какъв начин ще изпълни тези искания и кога. Силно се надявам „Свободна медия“ да покаже пътя иначе може свободно да продължи да си ГРУХТИ

 3. Skandalno.net: Отговор

  27.06.2016 в 16:13

  vasco beykov – не си ли малко претенциозен?! Искаш в една-единствена скромна статия да ти покажем и проблема, и пътя, и решението!!! Досущ като в течението „Социалистически реализъм“. Чети редовно Скандално.нет и ще научиш и рецептата за излизане от блатото. Отвреме-навреме пишем и такива статии.

 4. бляк Отговор

  27.06.2016 в 16:48

  Баш българите едва ли грухтят!Някои живеещи на територията на България са българи само по местоживеене!

 5. Жан Отговор

  27.06.2016 в 17:27

  Аз един баш българин не познавам. Всички са мишки, едни крадливи, други смирени. Истинските българи измряха преди 700 години.

 6. вг Отговор

  28.10.2017 в 20:47

  Всичко може да се разреши мирно и тихо,ако се ревизират правилата на ЕС в посока по-голям суверинитет на държавите членки.ЕС да се преименува на Свободен,Демократичен Европейски Съюз.Меркел и другите виновни да се покаят и да се пенсионират.

 7. Анонимен Отговор

  28.10.2017 в 21:19

  ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ МНОГО БЪРЗО ВСЕНАРОДНА СТАЧКА СРЕЩУ НАТО ЕС ГЕРБ ДА ИЗЛЕЗЕМ ДА ИМ КАЖЕМ АЙ СИКТИР БРАТСКА РУСИЯ Е С НАС АКО НЕ ИСКАМЕ ДА ПОРОБЯТ ДЕЦАТА НИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *