ИДЕ ЗЛОВЕЩА ДИКТАТУРА! Доналд Тръмп: Ще защитим от Русия само тези НАТО-вски държави, които се подчиняват на САЩ! Виж Тук:

ТръмпДоналд Тръмп все още не е станал  президент на САЩ, но вече надува мускули срещу Русия и даже срещу съюзниците си.

При евентуален  конфликт между Русия и някоя от страните-членки  на НАТО, ще помогна само на тези наши съюзници, които  изпълняват безпрекословно и напълно изискванията на Вашингтон! Които са доказали своята лоялност към нас и не са се възпротивявали на нито едно наше решение, каза кандидатът на Републиканската партия в свое интервю за в. „Ню Йорк Таймс“.

Той най-безцеремонно заяви, че би решил дали ще помага на нападната от Русия  държава, само след като бъде напълно проверено и доказано, че тя „е изпълнила коректно  ангажиментите си към САЩ“. Ако държавата е нарушила някое от изискванията или правилата, то да не очаква никаква помощ, закани се милиардерът.

Тези негови думи доста стреснаха световната общественост.

Веднага се появиха коментари, че Тръмп живее още в студената война и смята САЩ за единственият международен фактор, който може да диктува политиката в света.

За него няма чуждо мнение, мнението и заповедите на САЩ са единствените, които трябва да се спазват, а непослушните трябва да бъдат наказвани.

Явно политиката, която смята да води е отново на диктатура над останалите страни и пълна конфронтация с Русия и други инакомислещи части от света.

В интервюто си той индиректно заплашва Русия и намеква, че санкциите срещу нея ще продължат, въпреки нежеланието на част от страните от ЕС.

Освен това размахва пръст и на Турция, която в слечая се явява от най-непослушните, тъй като размрази отношенията си с Русия и след няколко седмици Ердоган отива на среща с Путин.

Освен това турците изразиха желание да предоставят една от военните си бази на Русия за атаки към Ислямска държава.

Оказа се, че точно в тази база САЩ държи една четвърт от ядрените си ракети, насочени към Москва.

Турците стигнаха и още по-далеч. След опита за преврат в Анкара те арестуваха командващия базата на НАТО, с което показаха, че не им пука от САЩ.

Особено след като навсякъде вече се говори, че опитът за преврат срещу Ердоган е бил организиран с помощта на американците и ЦРУ.

Тръмп ще увеличи ескалацията в света, ако стане президент.

Ще дрънкат оръжия, ще има майдани и износ на революции във всички страни.

България засега е от послушните и изпълнява всичко като покорно пионерче, но това не пречи няколко НПО-та да са в готовност да изкарат хиляди хора на площадите, ако САЩ им нареди.

И да тръгнат дори в неравна битка с Русия в името на няколко пробити долара.

Превърнали сме се в безгласни пионки на американците, приехме 5 000 техни войници, ако ни наредят, ще приемем и 50 хиляди.

А народът мълчи.

Мълчаливите овце си заслужават съдбата.

Кучетата, които лаят само по форумите – също!

Докато не докажем, че сме народ със собствено мнение, ще ни мачкат всички.

За 26 години американците и политическите им лакеи у нас успяха да ни обезличат като нация

Още ли някой мисли, че България е свободна и независима държава?

Още ли мисли, че управляващите политически партии у нас и НПО-фондациите не са метастази на зловещата американска диктатура, чийто пипала изсмукват последните жизнени сили на агонизираща България?

Народе???? Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. не мълчим бе… ето коментираме и по сайтове и по Фейса. И като истински хъшове, плюем и тоя и оня и пак същата? А какво да направим? някой знае ли? ако речем да оправим правилно справедливо нещата, трябва да разкараме продажни политици и ченгета и военни от постовете. но те са въоръжени ние не. А и с тях ли да се дърлим, при толкова ядове? Да речем, че излезем на стачка. Политиците ни обещафа реформи и пак си знаят техния кеф и лапачка? ами то няма оправия? аз обаче имам коварен план как да спасим България от ядовете. ще се запиша на фитнес и Инглиш. за една година ше стана като Фики и ще пролая американски перфект. Е, после ще стана зет я на чичо Тръмп я на някой генерал от ЦРУ и та няма да напада кгпатага та зет си я? И ще зашивеем мирно и шастливо. то от ядове и майдани живот не остана? Е, нали се освободихме от фашизма, както ни промиваха мозъците другарите от БКП? А що и при соца и сега има диктатура? Уж бяхме народна република, а една мафия ни яхаше? сега друга мафия плюс бившата ни тук? Ами то няма оправия бе? Тръмп е много войнственн, но това няма да донесе мир в света… абе вече и спря да ми пука – то и жив да си ядове и мъка и умрял да си мъка? накрая китайците ще ни спасят сигурен съм. После ще живеем като братя на Луната в китайския НюПекин там и ще летим до земята с русски ракети МИР. А какво да правим е въпроса? Аз от десетилетия плюя политиците да спрат да лапат и да въоръжат армията с ново модерно оръжие, те разииграват избори крадат пари и ни моткат? Ми то хора ли са и червени и сини и жълти и другите? сега уж патриотите искали пак военна служба? ами то хубаво, ама като няма качествен матрял начело на държавата и пет военнии служби да имат младите няма да се спаси България. Ми то законите не са като хората, депутатите ни враждебни, как да оцелеем? споко, започвам фитнеса и като стана зет на чичо Тръмп ще оправим България…. Алилуя – Дънов казва, Любов, любов, любов!- това явно ни трябва за да сме щастливи?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *