Щерката на Брендо – Под Охрана на Море в България!

ЛараДъщерята на Брендо се завърна без много шум и почти тайно в България.
Лара Банева отдавна е извън страната и това не е случайно Преди три години тя бе отвлечена от неизвестни лица и над месец прекара при похитителите си. В това време баща й беше в затвора и не можеше да направи много за издирването й, а майка й Евгения бе извън себе си от тревога.
Най-вероятно момичето е било отвлечено като предупреждение към бащата да си затваря устата и да не пропее в пандиза. По време на инцидента пред очите на хлапето бе убит единият му охранител.
Говори се, че майката платила близо един милион евро на похитителите да й върнат детето, като успяла да се изплъзне от спецполицаите, които следяха и нея и телефонните й обаждания.
Лара бе освободена неочаквано и оставена в близост до столично РПУ. С нея после работиха психолози и полицаи, но тя не можа да опише мястото, на което е била държана в плен, нито хората, защото били с маски. Дори жената, която се грижила за нея , нито веднъж не показала лицето си.
След това тихомълком Лара бе заведена в Лондон и записана в тамошно училище. С нея избяга и майка й Евгения, която напусна светския живот у нас в името на сигурността на детето си.
Тя бди като орлица над дъщеря си и сега двете са под строга охрана на море в Лозенец. Не се притесняват от ново отвличане, защото тузарският комплекс е тяхна собственост, в него почиват само проверени хора, а охраната е на всеки ъгъл.
Освен това явно Брендо е изпълнил обещанието си и не е пропял, защото повече опити за похищение над детето му нямаше.
Това обаче не пречи на близките й да я държат непрекъснато под око и да проверяват даже с кого се сприятелява в социалната мрежа, твърдят хора, близки до охраната на скандалното семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Mrasnni kurwi,dano im otrejat glawite sledwashtija pat… Kolko majki pocherni Brendo?
    Dano gramnat malkoto kurwe sledwashtija pat..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *