Простотия! Виж как Мис България – Вселена ни изложи пред милиардера Доналд Тръмп!

2
Жана Янева
Жана Янева

Модни критици настръхнаха заради нашенската простотия в Лас Вегас

Участието на Мис България Вселена 2012 Жана Янева в престижния международен финал на конкурса, вече предизвика първите негативни реакции в държавата. Причина за това беше облеклото й, а за да бъдем по – точни обувките.

На единия от етапите в Лас Вегас, 22 годишната благоевградчанка се яви с прекрасна народна носия и … обувки на платформи. Това накара цял куп модни критици да настръхнат от омерзение към красивата нашенка и да излеят дълго таената завист.

Жана Янева
Жана Янева

Специалистите обясниха, че е напълно несъвместимо да облечеш народна носия с модерни обувки, които на всичкото отгоре според тях са напълно безвкусни. Това определено говорело за тотален кич и абсолютна аматьорщина от страна на стилистите, обличали принципно хубавата Жана. А това било недопустимо на конкурс от ранга на Мис Вселена.

Иначе грандиозният финал на Мис Юнивърс 2012 ще се състои в меката на хазарта Лас Вегас на 19 декември. Най – радостното за нас е, че от няколко години България не е имала представител на това престижно мероприятие. Историческите данни показват, че конкурсът е основан още в 1952 година, по идея на компанията за изработка на облекла Pacific Mills от Калифорния. През 1996 година правата са откупени от мултимилионера Доналд Тръмп.

Сегашната ни участничка в Мис Вселена 2012 Жана Янева от Благоевград е на 22 години. Завършила е първо езикова гимназия, а след това специалност „Култура и медии” в университета на родния си град. Владее три езика, а най – големите й конкурентки по отношение на красотата живеят в нейния дом – нейните сестра и майка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9QhURvhcSLU&feature=share&list=PL0F793DCF6F30A83B

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Жана Янева от Благоевград е на 22 години. Завършила е първо езикова гимназия, а след това специалност „Култура и медии” в университета на родния си град…………………………………………….НА 15 Е ВЛЯЗЛА В УНИВЕРСИТЕТА.Не пишете глупости защото по този начин такива объркани същества ни излагат в чужбина.Нерде Вегас,нерде Благоевград.

  2. Момичето за съжаление не носи вина,
    обувките са на спонсори на конкурса,които трябва да обуе иска не иска!
    А и няма нищо лошо, един нов прочит на традициите ни от миналото!!!

    Усмихвайте се и бъдете над нещата! Усмихвайте се по често, българииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *