Ива Екимова заплашена с раздяла, ако не се върне в кухнята

Ива ЕкимоваПриятелят на Ива Екимова – Петрозар сериозно я  заплашил с раздяла. 
Разговорът е воден неведнъж, но сега той ясно й казал, че се чувства напълно пренебрегнат, тъй като тя се била вманиячила и  прекарвала цялото си време във фитнеса.
Посетители на залата, в която слабичката блондинката тренира, са доста учудени от упоритостта й и от времето, през което тя прекарва на уредите. Те  коментират на ухо , че водещата започва да губи малко по малко женствените си форми и да заприличва на суха стара мома,  която няма къде и да я щипнеш.
Въпреки че самият той е  спортист, Петрозар бил учуден от манията на любимата си и доста недоволен от все по-честата липса на някаква сготвена истинска манджа вкъщи. Ива се прибирала уморена и запотена и често носела нещо готово или полуготово за ядене, а понякога и сухоежбина.
Именно затова спортистът  размахал пръст и я  предупредил, че си иска отново предишната жена, която отлично съвместявала ролите на светска личност е едновременно на примерна домакиня.
Тя не стига че води предване, не стига, че вечер се появява да коментира друго предаване и стои до сред нощите, не стига, че виси при фризьори и гримьори заради визията си, ами станала и фитнес маниячка. Това дошло в повече на Петрозар и сериозно й заявил, че ще й посочи вратата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *