Цеци Красимирова ще разказва за Самоковеца в Брадъра

ЦециНай-скандалната манекенка Цеци Красимирова води тежки и протяжни преговори с продуцентите на  ВИП Брадър.  Тя има сериозни капризи и изисквания, както към размера на хонорара си, така и към условията, при които ще стои в Къщата.

От шоуто вече мърморят, че Цеци иска цял  чувал с пари и се фръцка като супер звезда.

В момента опциите са две. Или манекенката ще влезе и да стои докато зрителите я изгонят, но срещу за адски много пари, или да придобие  статут на гост – звезда и ще се появи само за няколко дни в къщата на ВИП Брадър – колкото да вбеси останалите, да разбуни духовете в нея и да си тръгне с гръм.  Идеята на сценаристите е да дадат пари, но на накарат Красимирова най-накрая да сподели истината за застреляния си в Амстердам любовник – контрабандиста Косьо Самоковеца и най-вече тя идеално се вписва като образ на прехода, какъвто те търсят.

Черната пантера упорито мълчи от години за драмата в Амстердам и не разкрива никакви подробности за връзката й с контабандиста. Тя  и дъщеря й Джудит живеят в Барселона при друг мъж, който не е от подземния бизнес и не е бълагрин.

Припомняме, че Красимирова беше пряк свидетел на разстрела на Косьо Самоковеца в Амстердам през 2003 г. Тя също беше  улучена с изстрел в главата,  след което изгуби едното си око и оттогава ходи с изкуствено. Тогава се заговори, че и тя е била обвързана с дейността на Косьо и затова е получила куршум, но разследващите не откриха нищо и я пуснаха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. И 100 куршума а има в главата не ми е интересна а хората казват,,имал бол пари дал,,.Направете формат обикновен с обикновенни хора мизерни ,цигани,българи,клошари ,скинари,наркомани и петима свестни да ги млатят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *