Иван Гарелов: Борисов се страхува за живота си! (С ВИДЕО)

„Извънредното среднощно включване на Борисов в ефир в нощта на изборите доказа две неща – той е отчаян и неистово се страхува за живота си“. Така журналистът Иван Гарелов коментира неадекватния следизборен монолог на лидера на ГЕРБ под снежинките. Видео с обръщението на Борисов можете да видите под статията:

Изтъпанен пред дувара и на фона на паркираната джипка, Борисов отчаяно помоли конкурентите си за примирие и… експертно правителство до края на годината. „По- опитен от мен няма“, ядовито и още по-жаловито изтърси Борисов сам не вярващ, че този вопъл ще му помогне, коментира Гарелов.

По стар свой маниер обаче молбата си за примирие той опакова като заплаха в нескопосан опит да прикрие страха си с фалшиво самочувствие. Пак на завоалирания му страх трябва да отдадем и последвалата негова реплика към партиите на протеста, които влязоха в парламента: „Мили мои опоненти, какво ще правите, ако и моите хора от ГЕРБ ви погнат като чакали, така както вие – мен“. Освен че в паниката и страха си Борисов заплаши конкурентните партии с отмъщение, той призна и причината си да се натиска на власт до декември: „България ще получи 60 млрд. грант за възстановяване от корона кризата“. Разбира се, точно тази реплика Борисов едва ли изпусна случайно. С нея той загатна на конкурентите си, че е готов да сподели тази тлъста плячка с тях. Съгласен е да си разделят парите за борба с фалшивата корона пандемия, които Европа ще отпусне, стига, разбира се, опонентите му да се съгласят на експертно правителство с участието на ГЕРБ. Непосредствено след изборите всички парламентарно представени партии, без ДПС, декларираха, че нямат намерение да се коалират с ГЕРБ под каквато и да е форма. Само ДПС още не са направили подобно изявление, но дори да се спогодят с Борисов и шайката му, общият брой депутати на двете партии няма да е достатъчен за съставяне на правителство.

Има обаче и нещо много по-важно: Отчаяното си предложение за мир Борисов всъщност отправи не към всички опозиционни партии, а само към три от тях – към „Има такъв народ“, ДБ и „Изправи се! Мутри, вън! И това не е случайно. Точно тези три партии влизат в българския парламент с парите и по волята на Демократическата партия на САЩ… за ще наложат тотално глобализма и соросоидната идеология на идентичностите в България. И обръщайки се към тях, Борисов търси милост от Вашингтон. А се надява да си издейства и нещо по-достойно и щадящо – като споразумение.  Споразумение САЩ да го оставят да се оттегли от властта, без да ревизират престъпното му управление.

Борисов се страхува от две неща – влизане в затвора и убийство, категоричен е журналистът Иван Гарелов. Първото ще се случи със сигурност след ревизия на престъпното му управление, която ще установи кражби за десетки милиарди. Не по-малка е и опасността за живота му. За 12 години във властта Борисов унищожи много едри бизнеси и съсипа много човешки съдби. Сред смъртните му врагове има много влиятелни хора. А за всичко това накуп  обикновено се плаща най-високата цена. Skandalno.net

Иван Гарелов

Записа: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Ами каквото повикало това се обадило! И всеки тегли от главата си и от акъла дето го има!

  2. Цяла година не се вясна в парламента и не слезе от джипката! Сега се сетил да предлага мир, когато бай Ставри го чака с нетърпение! В СЦЗ ще му казват меденка – любимка!

  3. А ДАНО ДА ПЛАТЯТ ГРЕХОВЕТЕ СИ ЗАЕДНО С ПОТОМСТВАТА СИ ДО ЧЕТВЪРТО КОЛЯНО АМИН БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ДЕЦАТА ВНУЦИТЕ И КОПЕЛЕТАТА МУ КУРВИТЕ МУ ГРОЗНАТА МУ КАКА ЗАЕДНО СЪС ЦЯЛАТА ФАШИСТКА ХУНТА МАФИЯ ГЕРБ КАСКЕТ ГЕШЕВ ЦАЦАРОВ ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ ШИШИ ПОЛИЦИЯ ЖАНДАРМЕРИЯ МИНИСТЕРСТВА КМЕТОВЕ И КМЕТСТВА ЗАЕДНО С ПОЛИЦИИТЕ ВЪН ГЕРБ АДМИНИСТРАЦИЯТА ИЗЯДНИЦИ ТИРАНИЗИРАЛИ НАРОДА ИЗЦЯЛО ИЗЧИСТВАНЕ НА АВЛИЕВИТЕ ОБОРИ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО РЕНЕТА ИНДЖОВА ИЛИ ЖАН ВИДЕНОВ

  4. …ИЗТЪПАНЕН ПРЕД ДУВАРА…Гарелов ,съвсем не ти прилягат такива просташки и злобарски думи за начало на статията ти…

  5. Каквото и да бъде възмездието за Винету, съпоставено със ЗЛОТО, което причини на Народа ще е, като „капка в морето“!

  6. Грешката на Нинова е че не каза публично че ще изправи Борисов, Гешев и со пред съд.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *