Валентин Вацев: Преходът свърши! От днес България Официално е АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ!

„Има вариант при едни предсрочни избори след няколко месеца, „Има такъв народ“ да вземе властта. Но Слави Трифонов ще управлява като Джо Байдън в САЩ. Байдън е една марионетка, чиито конци се движат от над 200 съветници. Не се заблуждавайте от личния характер на Трифонов. Да, той е егоцентрик с огромно его и диктаторски нрав. Но това съвсем не значи, че не е политически продукт на един елитарен кръг, който го издигна и ще му дърпа конците от задкулисието. И със сигурност този елитарен кръг не е български.

„Днес е първият ден на поредния политически цикъл, в който влиза България. Досегашната политическа система катастрофира, а от трите големи мастодонта ГЕРБ, БСП и ДПС, ми се струва, че макар и с големи поражения, ще оцелее само БСП… Защо БСП ли? Защото единствена сред тези три партии има идеология. ГЕРБ е клиентелистка бизнес-корупционна формация, а единственото лепило за членовете и симпатизантите на ДПС е етническият им произход – това лепило няма да издържи още дълго.

Слави Трифонов ще е титулярът и фаворитът на сегашната политическа пролет. Но популистката му формация ще танцува само едно лято- за повече няма потенциал“. Това каза пред БНР политическият анализатор Валентин Вацев.

По думите му в момента и трите системни партии са в люта криза, която ще унищожи две от тях:
„Партията на българските чиновници няма вече възможност да управлява под шапката на разпадащата се ГЕРБ. Затова през следващите месеци голяма част от държавната администрация и най-вече калинките на Хунтата ще се пренасочат към членство в „Има такъв народ“. Защото само това им гарантира оставане на топлите работни места.

Кризата в БСП е от друго естество. Външни сили с адрес американското посолство в София превърнаха Столетницата в бойно поле, където битка си дават външни и вътрешни купени субекти. Партията е подложена на невероятен натиск защото е социална, а наличието на подобен политически субект не влиза в американските планове за колонията им България. Особено във времената на проповядвания от Вашингтон антисоциален глобализъм.

Партията на баланса и опосредствяването ДПС не може вече да удържа позицията си на феодален владетел спрямо турското население. 21-ви век работи срещу Доган“.

Вацев допълни още:

Предстои отлив на членове на ГЕРБ и преливането им в новата партия на Слави Трифонов. Шоуменът ще бъде буквално торпилиран с любовни послания от влюбеното във властта държавно чиновничество. И с финала на този процес ГЕРБ ще спре да съществува“.

Според анализатора за геополитическият ни ментор САЩ е важно дали България ще има правителство, което с готовност да участва в антируската кампания. От всичките 6 партии, които влизат в парламента на тези избори, само БСП не декларира подобно желание, не декларира подкрепа за проекта „Три морета“… и вижте какъв печален изборен резултат им осигуриха. А вижте и кои партии в момента са във възход. Все си мисля, че ако БСП бяха яхнали метлата срещу Москва, бяха се отдали на анти-руска риторика, щяха да спечелят изборите и да съставят правителство. Вие си направете изводите кой решава тези неща, при положение, че 80 % от българите са русофили.

„Има кой да каже кое е „правилното“ правителство за България. България е част от натовския антируски фронт и само декларирането на вярност към тази позиция осигурява бъдеще в политиката на нашите партии“.
Вацев прогнозира нови избори до началото на следващата година. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Прекланям се пред Вас за точния и безпристрастен коментар на настоящето и бъдещето на България!

    • Всичко е точно, но аз не бих се съгласил с Вацев, че прехода ни (затриването на България) е свършил. Тепърва има да патим, защото сме народ преобладаващ от национални предатели, който само се оглеждат чий ч@п да налапа и да кой да се надупи.
      Не знам колко трябва да ти е мозачето, за да гласуваш за фалшивопеещ тъп чалгар, без програма и визия, който на всичко отгоре набута в листите си гербери, седесари и всякакви други отцепници – крадци, които бранят американски интереси.
      Да гласуваш за партиите на Сорос – „Убий България“ и Мутри вън, които отричат турско робство, българско православие, семейство…….
      Абе, каквото и да говорим заслужаваме си трепането.

  2. Абсолютно точен анализ! Сега трябва да започнат съкращенията в раздутата държавна и общински администрации, минимум 30% трябва да се разкарат от топлите им местенца!И без това заплатите им бяха вдигнати с толкова проценти! Същото важи за полицията! И те са най-много в Европа спрямо броя на населението, и от тях 30% аут! Същевременно да започнат разследвания на престъпленията на шайката на сикаджията и неговите сътрапезници! Да се разследват биячите на мирно протестиращите и техните началници, които ги прикриваха! Авгиевите обори трябва да се изринат, иначе нищо друго няма да има смисъл!

    • И какво като съкратиш работни места?
      Това означава още безработни и гладни,това ли ви е политиката? Политика на мизерия?

      • Анонимни, като те гледам колко си умен, по-добре се радвай че си жив, макар и гладен, защото парапитеците с подобно IQ и това не заслужават.

      • Е какво да търпим абсолютни паразити, за които да работят тези с мизерните заплати ли. Колко ум трябва да имаш за да си наясно, че всеки труд се заплаща според това, което дава на обществото. Какво даваше Шебека като се разхожда с джипа си ежедневно, решения на някакви въпроси ли, какво може един пожарникар на такъв пост, само едно опропасти държавата. Този, който предлагаше на ай-ти специалисти да ставали овчари. Тъпак от вссякъде, срамно и позорно петно в цялата ни история. Но сега може да стане и по страшно.

  3. Мисля, че г-жа Ренета Инджова ще бъде чудесен премиер на задаващото се служебно правителство!

  4. Анонимник, знаеш ли колко е държавната администрация на Нидерландия? Там мизерия ли е?!
    Национален доход не се създава от послушни и оядени калинки!

    • Димо, национален доход може да имат само свободните държави, на наглосаксонските колонии е позволено само мизерия и лъжедемокрация, ……….. а и банани с антиковид ваксини от шибек!

  5. Новите аватари на америка, ще насаждат на воля русофобия, безрезервна евроатлантическа вярност, национален нихилизъм, липса на турско робство и геноцид на българите, омраза към Българската православна църква, насаждане на джендър идеология и други антисемейни и антиправославни явления, както и езика изпъстрен с англоезична лексика. Целта им е да ни откъснат напълно от корените на българската нация и култура, тъй като за тях да си българин не е куул, а нещо туземно, селско и не-европейско. С две думи, имаме си новички поне 200 Росен Плевнелиевчета, които ще защитават интересите на спекуланта сатанист – Джордж Сорос и Демократическата партия на САЩ, за да ескалира напрежението с Русия и изгражда настъпателна инфраструктура на НАТО. Тази продажна паплач, ще се внедри в министерствата и службите на България, за да са сигурни „началниците“ им, че ще предадем историята и езика си на македония и ще се борят с Путин, всеки патриот, традиционалист и анти-ЛГБТ активист, до последният българин.

  6. Кефя се напълно и безкрайно, щото и аз нисшия мисля като Вацев. Това е ИСТИНАТА Господа сънародници, истината, каквато малко хора ще имат нивото и куража да произнесат. От в. Афера, които имат такива грандомански претенции за връх на всяка критична мисъл не искат и да чуят друго мнение и изтриват за доказателство. Гордея се, че има такива българи като Вацев, Пасков, проф Иво Христов, Дуранкев и други. Има ги, но продажниците са безброй. Днес Калинчо Манолов от Алтернативата се напъва да ни убеди, че щом Възраждане и тая на русофилите не са спечелили на изборите, у нас хората не обичали Русия, изрод от всякъде.

  7. ВЗЕМЕТЕ СИ ПОУКА ОТ ЛАЙНАТА КОИТО САМОЗАБЪРКВАЙКИ СЪС ИЗБОРА ВИ НА ЧАЛГАРЯ ДОУНИЩОЖАВАТЕ БЪЛГАРИЯ И НА ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВАЙТЕ САМО ЗА БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО ПП ВЪЗРАЖДАНЕ АТАКА САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ БЕЗ АНТИ РУСКИ ПАРТИИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  8. За да я има България подкрепа на избори трябва да получат само БСП и Възраждане,всички други партии са американски разработки за поробване на българите в колонията.

  9. Добър или лош, коментара на Вацев няма да промени нищо. По-най бързия начин да се състави правителство с мандата на Слави от коалиция – ИТН, ИСМВ и ДА, която да стъпи на обща програма, подкрепена и подписана и от БСП, без тя да участва в правителството. С ДПС да се направи договорка, че ще подкрепя промени, които изискват 75% мнозинство.Трябва до на година м. май този парламент с това мнозинство и това правителство да работят, за да положат основите (ако не могат да ги завършат) в образование, здравеопазване и МВР и съда. В земеделието, трябва да се влезе с боксова ръкавица. Кандидатурата за премиер, трябва да се съгласува с президента, за да може, като се саморазпусне парламента до година, същия премиер да остане служебен, за да няма сътресения. За председател на НС, няма по-подходяща кандидатура от М. Манолова. Давайте по-бързо, че няма време!

  10. Дайте път на младите,те са носители на новото,те не се страхуват ,че ще сбъркат,важното е да опитат!Колкото боклук изметат все е добре.Всичко няма да оправят,на всички няма с
    да угодят,но на децата се прощава!Бъдете здрави и умни!От простия и лудия бяга!

  11. Ще има, те танцуваха едно лято, ако тръгнат срещу Русия!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *