Ивана нарита Камелия, била златотърсачка и я използвала

Камелия в изповаделнятаОчите на дъщерята на Йорданка Христова – Ивана се отвориха много по-рано и тя разбра що за човек е милата Ками. 

Доста по-твърдата и безкомпромисна мацка  изгони любовницата си Камелия, когато тя започнала да я дои за пари и да иска непрекъснато подаръци и скъпи тоалети. Блондинката стана известна  с връзката си с  къдрокосата и чаровна  Люси Дяковска, която безмилостно заряза преди около година, за да се хване с Ивана. Най-после на всички стана ясно, че  Камелия  търси жени с добри финансови възможности, които да я издържат  и е далеч от голямата любов и силните чувства.

Плановете на златотърсачката да се обзаведе с още апартаменти и да си осигури охолен живот, обаче се осуетили, защото щерката на Данчето  решила да сложи край на връзката им и просто я изгонила. Мъжкараната не могла да изтърпи  постоянните капризи на любимата си и заглеждането й по други жени, потенциални жертви. Засега двете са само разделени, но  е въпрос на време  да й бие шута окончателно, за да се предпази от тъжната  съдба на Люси Дяковска, която остана разорена и душевно наранена.

Усещайки, че губи поредната си дойна крава, Камелия  изпаднала в нервна криза, нажежила до червено телефона на приятелката си и не спирала да я преследва, молейки я да размисли и да й даде шанс да се поправи и да й докаже колко я обича, но Ивана  била непреклонна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/LGSgM94hqIU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *