Погребаха и Димитър Рачков заради рейтинг

рАЧКОВ УМРЯЛ

Български сайт рано тази сутрин погреба Димитър Рачков. В ексклузивна статия се съобщава, че актьорът е станал жертва на злополука след тежък инцидент с колата си. Изказват се и съболезнования на близките му.

Шашнати читатели започнали да питат къде ще е и кога погребението на любимия им актьор, а в дома на Рачков звъняли приятели да изкажат съболезнованията си на Мария Игнатова. Всъщност тази сутрин двамата спяли, защото работят до много късно и били разбудени от разстроени техни приятели.

Да. Неприятно е. Доста е неприятно, коментира Рачков, след като се разбуди от новината за смъртта си. Сега трябва да обяснявам на всички, че съм жив. Замина ми денят

Знам, че не съм първият, изгарвиха се и с други, но въпреки това не е приятно и не го пожелавам на никого да го питат по телефона – ама ти жив ли си.  Пишете, жив е той жив е, намери сили да се пошегува актьорът.

Оказа се, че причината за зловещата новина е генериране на трафик. Когато някои сайтове я окъсат откъм читатели, си позволяват да пускат такива груби лъжи и после доказват на рекламодателите си, че са много търсени и четени. Към същия трик прибягват и сайтове за продажба на дрехи или козметика.

Така през лятото първо беше обявена за починала певицата Емануела, а след нея и Никол Станкулова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *