Евгени Минчев сензационно: Бих Венета Райкова на мое парти и оттогава ме мрази

Евгени Иво сързиВенета Райкова обяви по време на един от лайфовете на ВИП Брадър, че е виждала с очите си как Евгени Минчев  на своите партита се напива яко и става доста агресивен към гостите си.

Венета искрено се кълнеше, че това му е практика да подгони с шутове неудобните, които е поканил преди това, но и  обяви, че й неудобно да разкрие за кого от битите става дума.

На парти е бита от мен самата  Венета, каза през смях при Гала, изгоненият от зрителите  Минчев.

Доста яко я ритах по кокалчетата… Беше преди доста време  на конкурса „Мистър България 2005″, когато победител стана Румен Георгиев. Тогава  тя се приближи  с един микрофон  до мен и нахално  започна да  пита защо съм изгонил еди кой си участник, защото тя чула, че той  отказал да прави секс с мен.  Вбесих се от наглостта й, хванах я за косата и буквално  я изхвърлих на улицата“, върна се в спомените си Минчев.

Предаването сега  загуби много интересен играч в мое лице, влязох в шоуто, платено ми е за това  и аз поддържах играта такава, каквато трябва да е. Това хората трябва да го осъзтаят, наистина е само една игра. Накрая всички ме изпратиха със сълзи на очите, значи съм им харесал нещо… Опознах някои неща в  себе си, опознах хората, освен игра, това е и урок  Чакам сега  навън ще ме замерят ли с яйца, както пророкуваха някои, но не ме замерят все още, ухили се ватманът.

Той пак нападна другите участници, които не правят нищо, за да стане  интересна играта. „Ако на Иво Аръков, който спи по цял ден, са му платени повече от  60 лева , значи му е дадено прекалено много“, продължи със заяжданията спорният лорд.

Минчев нарече  доскорощните си съквартиранти  пластмасови свирки и каза, че много не трябва да са вътре, а е трябвало да се намерят други стойностни хора.

Най-голям срам за мен е , че Тачо може да бъде интересен за зрителите. Той е едно обикновено момче, което може да яде, да пие и да се бие. Абсолютен мъж на жена си… Ива е треторазрядна пиарка, а Кали трероразрядна фолкаджийка ….Вулева направо е там-ти-ри-рам, Кучкова е добро момиче, но е прекалено млада и не е вип, заключи той.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/yZ1J6FaQTKQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Ако я беше бил, нали щеше да те съди до дупка бе, мърльо??????????

  2. Гейовете не са лоши момчета,ама педалите са си е…и майката.Ватманчето откак слезе от трамвая и се взе за велик.Кога ли някой ще му резне ВИП ( Вулгарен Идиот и Простак) картата….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *