Орлин Павлов прави кастинг за съпруга

Орилн златкаОрлин Павлов е направил задача номер едно в живота си  търсене на младо гадже.

Певецът започнал да ходи  по срещи с различни мацки почти всяка свободна вечер, точно както в американските нескопосани  комедии, с цел да открие подходящата  жена.

Павлов е решил твърдо, че е абсолютно необходимо да открие своята половинка и да има с кого да ходи на светски мероприятия и с кого да живее, след като от няколко години се подвизава  сам като кукувица.

След като танцьорката Яна  го заряза заради нежеланието му за обвързване, Орлин първо беше в депресия, а после се отдаде на безразборни връзки за по една нощ за радост на стотиците си обожателки, които буквално се редят пред прага му. Изпълнителят обаче осъзнал , че колкото и да е приятен и сладък, ергенският живот също си има край  и по-добре отсега да се замисли  кой ще пере чорапите му и коя ще роди децата му, когато купоните и и безкрайтоно сваляне  на жени му омръзнат. А те вече му писнали, защото често не знаел и името на тази, която се събужда в леглото му.

Орлин  бил наясно и с друго, че няма винаги да е млад и красив и накрая ще изпадне в положението на Део, който пък призна, че бъдещите му деца направо могат да му казват дядо.

Ето защо певецът се е отдал на голямото търсене на подходящата половинка. След като стана ясно, че Яна никога повече няма да се върне при него, Павлов решил, че може да намери още по-млада и засукана мадама от танцьорката.  Негови приятели издават, че  Орлин става все по-претенциозен и вдига непрекъснато летвата и е почти невъзможно да хареса някоя девойка дотолкова, че да излезе два пъти с нея. Жените пък отказват да са само бройки и започнали една по една да се отдръпват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ua7cZcBVKFY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *