За хилядите Зверства на САЩ Няма Трибунали, Но Осъждат Путин по Най-Скалъпени и Идиотски Обвинения. Светът няма още дълго да търпи Западните Мерзавци!

Автор: Дахер Фарид – българо-сирийски журналист

Няма трибунал за войната в Ирак, в която американските изверги избиха над 1 милион цивилни на базата на изфабрикуваното лъжливо обвинение, че режимът на Саддам разработвал забранено оръжие. Няма международен трибунал за американските войници, които изнасилиха 14 годишно момиче и го убиха заедно със сестричето му и цялото му семейство. Няма международен трибунал и за зверските издевателства в затвора на ЦРУ „Абу Гариб“, където са били брутално бити и изнасилвани мъже и жени, след което карани да пият и ядат урината и фекалиите си. Въпреки наличния видео-материал и свидетелствата на затворници и съвестни надзиратели.

Няма трибунал за канадските войници, които отвличат 16 годишното сомалийско момче Шидане Ароне, пребиват го с пръти и го горят с цигари, след което жестоко го убиват. И това са само няколко щрихиращи примера измежду хилядите други дълго крити случаи, излезли наяве заради изтичане на информация от други войници. Наказанията за зверовете-мъчители и убийци са минимални – 1-2 години ефективно или 3-4 години условно… колкото да се замаже скандала за пред медиите.

Няма трибунал и за Саудитска Арабия, които с бомба убиха 50 деца в автобус. Няма трибунал за американските дронове, които преди година убиха семейство със седемте им деца в Кабул. Никой не разследва и изнесените сведения от бивши служители в базата за дронове „Рамщайн“, че 90% от хилядите жертви на американски дронове в целия Близък Изток са невинни цевилни. Като същите са избивали и цели сватби – просто за разнообразие и удоволствие на операторите им на хиляди километри в Рамщайн.

Няма трибунал за Израел и убийството, например, на християнската журналистка Ширийн Абу Акле, доказано и целенасочено убита от израелските сили, или пък за американката Рейчъл Кори, която бе прегазена нарочно и брутално от булдозер, при неин протест срещу рушенето от израелските власти да сринат палестински домове на Западния бряг. Както и на безбройните рапорти за прилаган геноцид срещу палестинците, регулярно подавани дори от американската Амнести интернешънъл.

Няма трибунали за Франция и издевателствата на нейни войници в Мали, Нигер, и не само там. Неслучайно тези бивши френски колонии в момента масово гонят френските военни контингенти от териториите си и канят на тяхно място войниците на ЧВК „Вагнер“.

Днес, например, излезе статия в „Гардиън“, в която иракчанка споделя, че Саддам може да не е бил демократ, но е изградил съвременен Ирак, докато американската инвазия е сринала всичко и е разрушила живота на иракчаните (https://www.theguardian.com/…/iraqis-saddam-hussein-us…).

Нищо от това умножено по хиляда не беше разследвано от нито една западна „международна“ институция, прокуратура или съд. И не бе произнесена нито една присъда. Кой, обаче, решиха да осъдят същите днес? Путин. И то не заради военните му действия в Украйна, каквито обвинения съдът в Хага всъщност първоначално беше отправил, но бяха спрени от САЩ, за да не бъдат съдени и техните US-изроди, за чиито престъпления има безброй доказателства. Не. Путин бе обвинен от съда в Хага за това, че е евакуирал в Русия бомбардираните от украинските нацисти деца-сираци от Донбас. Същите, според Хага, трябвало да се считат за „отвлечени“. Освен това в Русия ги преобучавали“. Крайно идиотски скалъпени и изсмукани от пръстите обвинения.

Това е потресаващо малоумие, което обаче води до оргазъм евроатлантическите нелиберал-психоопати, послушници на новата световна, тоталитарна западна диктатура. Дори да бях най-шизофреничния русофоб, то щях да забележа двойните стандарти и безумието. Светът няма как да търпи това още дълго. Сключването на дипломатически и търговски отношения между вековните врагове Иран и ОАЕ, Иран и Саудитска Арабия с посредничеството на Китай и провеждащото се в момента Руско-Китайско-Иранско военно учение на входа на Персийския залив (с благословията на СА) са поредните признаци, че под вещото ръководство на Русия и Китай цяла Азия се обединява в единен политико-икономически юмрук, насочен право в муцуната на немощния злобен безчовечен западен хегемон. Почервеняването на Южна Америка и надигането на Африка показват същото- Планетата прегърна руско-китайската идея за многополярен свят, съставен от суверенни държави. Демократичен свят без расизъм и без избрани богочовеци и хегемони.

Обаче насреща им стоят вкоравели западни тикви, които още не разбират съвсем какво се случва и си мислят че вместо с дипломация и преговори, могат да продължат да управляват света както през последните 3 века – с камшик и рекет.

Ходи обясни това на тъпоумно жълтопаветно говедо с изцъклен от злоба поглед и програмирано поведение. Такъв ще провиди в теб единствено руски агент и „комунист“. Сам си вярва, че е богоизбран… понеже е глупак. И консуматор, което май е още по-обидно за ума дори от първото. Човешката алчност и егоизъм са тъпоумни и трудно изтребими.

Лечението на такива ще започне когато осъзнаят, че пътят на всичко в което са вярвали, вече е свършил. Скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Lichno sekretarkata na
    George w. Bush na vaprosa imashe li smisal da badat izbiti edin milion I polovina irakski deca …
    Tia otgovori..
    Da no Tova e mnogo slojen vapros…

  2. Няма трибунали и за войната в Сирия.
    Който не се е докоснал до болката на тези хора- няма и да разбере какво им е. Да са принудени да бягат, да спасяват децата си, дечицата да гледат с големите си детски очи майка им, която от стрес и страх за тях припада пред очите им. Да нямат дрешки за зимата, да са ти благодарни за това, че си им занесъл храна и си им дал подслон, че си си извадил старите дрехи от килера, не разбират езика ти- но усещат подкрепата и топлината ти.
    Накрая остават детските им очи-широко отворени, неразбиращи, но усещащи.
    Надяващи се. На Бог.
    Тяхния, нашия, не знам.
    Само заради това си заслужава човек да се събуди.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *